Složna obitelj

Angelina Jolie izvela djecu na crveni tepih: Kćeri zablistale uz mamu, a posebno je divna transformacija Shiloh

Glumica je na filmsku premijeru u Hollywoodu došla u pratnji većine svoje djece. Dok su sinovi bili elegantni u crnom, djevojčice su htjele zablistati baš kao i njihova mama.

Glumica je cijeli život i karijeru podredila odgoju svojih šestero djece, a sada kada su oni već porasli Angelina Jolie ponosno vodi svoje nasljednike na sva svečana događanja kojima prisustvuje. Tako je 46-godišnja glumica na premijeru filma "Eternals" povela njih petoro, osim Paxa (17) koji nije došao. Rame uz rame na svečanosti uz Jolie pozirali su Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) i 13-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

image
Angelina Jolie i djeca na premijeri filma 'Eternals'.
AFP/PROFIMEDIA

Jolie je za ovu prigodu odabrala kreaciju bez naramenica u smeđoj boji, koju je upotpunila zlatnim komadom nakita koji je stavila preko brade. Njen pomalo ratnički outfit, kćeri su popratile odabirom izborom prirodnih i neutralnih materijala haljina.

Sinovi Maddox i Knox izabrali su potpuno crne outfite - crna odijela s crnom košuljom, odnosno majicom - koji su mladićima stajali kao saliveni.

image
Složna obitelj na svečanom tepihu držala se za ruke.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Djevojke su odabrale ženstvene kreacije. Posebno se istaknula Zahara koja je odjenula srebrnu haljinu, koju je Angelina Jolie nosila na dodjelu Oscara 2014., a potpisuje ju Elie Saab Couture. Stojeći uz mamu u njezinoj haljini najveći je dokaz kako vrijeme leti.

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

Usklađene s mamom

Vivienne je odabrala krem-bijeli kompletić s haljinom i jaknicom, a 13-godišnjakinja je na sve obukla bijele tenisice u skladu sa svojim godinama.

image
Kćeri su zablistale uz mamu u haljinama.
DDP USA/PROFIMEDIA
image
Zahara je posudila mamihu haljinu s Oscara, a Shiloh i Vivienne su se svojim kreacijama uskladile s Angie.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No najveće iznenađenje je najstarija biološka kći Angeline i Brada Pitta. Shiloh je vidljivo narasla, a svakim danom sve više sliči svojoj majci. Djevojka koja se većinu svog života oblačila u mušku odjeću, sada je zablistala u asimetričnoj haljini. Prirodni materijal u kaki boji sličan je majčinoj kreaciji. Djevojčica je odlučila podignuti kosu u jednostavnu punđu, a uz haljinu nije imala nakit.

Haljina je sama po sebi zanimljiva, uz tanke naramenice, na ravno rezanom otvoru zašiveni su detalji od istog materijala. Asimetrično rezanje otkriva joj dio nogu, a Shiloh je na tepih odabrala jednostavne svijetle balerinke.

image
Shiloh svakim danom sve više liči na svoju majku.
AFP/PROFIMEDIA

U filmu "Eternals", na čiju su premijeru došli, Angelina Jolie igra ulogu Thene - ratnice koja ima ogromnu snagu, brzinu i izdržljivost.

Linker
18. travanj 2024 13:41