Guess jakna: 1,189 kuna Guess trenirka: 639 kuna
 Guess
idealan sportski look

Aktivna odjeća s dozom glamura: Nova Guess kolekcija kao stvorena je za uzbudljivu jesen

Sportska odjeća davno je prestala biti bezlična i neugledna, danas se traži funkcionalnost i osjećaj nevjerojatne udobnosti uz izgled koji obara s nogu. Nova Guessova kolekcija Activewear spaja ta tri elementa.

Ako ste ovu jesen odlučili biti aktivniji ili jednostavno volite udobnu i sportsku odjeću - popularni američki brend Guess predstavlja idealne odjevne komade za vas. Ležeran, sportski look i dalje je velik hit, a nosi se u svim prigodama, čak i tamo gdje se najmanje očekuje.

Guess
Guess majica s kašuljačom: 639 kuna

Današnja Activewear kolekcija i sva sportska odjeća osim što zahtjeva maksimalnu udobnost i vrhunsku kvalitetu, važno je da bude moderna i chic jer se nosi i izvan sportskih terena.

Ove sezone Guess inspiraciju crpi iz trenutnih trendova, ali i klasičnih stilova te ih kombinira kako bi stvorio ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji će odisati jedinstvenom Guess privlačnošću. Inovativne tkanine i dizajn, jarke boje i efektni printovi ono su što ovu aktivnu odjeću čini prepoznatljivom.

Guess
Guess jakna: 1,189 kuna Guess trenirka: 639 kuna

Sportske tajice i top zanimljivog uzorka, osim za kućne treninge i teretanu možete kombinirati s traper jaknom ili jednostavnom majicom i nositi u šetnje gradom ili u shopping. Odjevni komadi poput duge dukserice koja je nosiva i kao haljina ili duga jakna u kombinaciji s trenirkom, učinit će vašu modnu kombinaciju punim pogotkom.

Guess
Ruksak: 1,099 kuna

Nezaobilazani dio je i stilizirani Guess logotip koji se nalazi na svim komadima, a osobito na obveznim modnim dodacima - torbicama. Od sportskih varijanti u ponudi imate ruksake ili torbice koje se nose oko struka.

Guess
Guess torbica: 770 kuna

Ako želite udobnu i modernu obuću u kojoj možete obavljati različite aktivnosti obavezno posjetite Guess trgovine, a i ove sezone must have su bijele gležnjače. Nakon što odaberete svoje favorite, spremni ste za aktivnu i chic jesen!

Guess
Guess gležnjače: cijena na upit

Svoju najdražu kombinaciju odaberite u Guess storeu ili na www.fashionandfriends.hr!

Čitajte i:

Uske traperice su (napokon) out! Ovih 13 trendi modela transformirat će vas u kraljicu stila

Ona jedna, uvijek potrebna: 10 super haljina koje skrivaju mane, a otkrivaju puno stila

Najzaigranija modna priča: Dva giganta se udružila i osmislila neodoljivu kolekciju za male i velike

Linker
15. travanj 2024 20:47