Posljednja prilika!

Ako vam je promakao ljetos, nabavite ga sad! Kupovinom ovog limitiranog Cloud&Co. nakita ujedno i pomažete udruzi Debra

Limitirano izdanje 3 u 1 nakita poznatog domaćeg brenda ovo ljeto prodavalo se uz magazin Gloria, a svi oni koji su propustili nabaviti autentičan komad imamo dobre vijesti. Uz to, kupnjom pomažete u radu udruge.

Modne kombinacije nisu potpune bez autentičnog i decentnog nakita. Jedan od najpopularnijih domaćih brendova je omiljeni Cloud&Co., kojeg su popularizirali lančici s prozirnom niti, odnosno flaksom, narukvice s dragim kamenjem i prekrasne naušnice s motivima oblaka, zvijezda i mjeseca. Posebno limitirano izdanje nakita Cloud&Co. moglo se nabaviti u prvom srpanjskom broju magazina Gloria, a za one koji su propustili tu ponudu, imamo odlične vijesti!

image

3 u 1 nakit

GLoria

Kao i prošle godine, brend je s Udrugom "Debra - Djeca leptiri" organizirao prodaju njihovog limitiranog izdanja nakita koji se sada može nabaviti po cijeni od 40 kuna, a sav prihod ostaje udruzi koja će novac koristiti za daljnji rad. Na njihovim društvenim mrežama detaljno je objašnjeno na koji način možete nabaviti svoj primjerak. Ukratko, uplatu vršite na jedan od njihovih računa, važno je da naznačite kako se radi o donaciji, a nakon uplate javite im se s priloženom potvrdom o plaćanju te upišete adresu na koju želite da vam se dostavi traženi nakit. Poštarina se plaća deset kuna.

Čitajte i: Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Hit nakit jedinstven je začin šarmantnim stajlinzima

Jedinstveni 3 u 1 nakit

Riječ je o ukrasu kojeg možete nositi na tri načina - kao ogrlicu, narukvicu ili nanogicu, a možete birati između čak tri boje. Svijetlo-zelena boja označava mir, svijetlo-narančasta ljubav, a šarena sreću. Ima još do Božića, no svi ćemo se složiti kako je ovo idealan poklon za pod bor, a njegova univerzalnost, u smislu da ga mogu nositi sve generacije žena te humanitarna namjena prihoda od prodaje, zasta ukazuje na to da ne možete pogriješiti. Ljeti nakit možete nositi kao nanogicu, dok ga u ovo hladnije doba možete kombinirati s bilo kojim odjevnim predmetom i tako ćete bez previše truda unijeti vedrinu u svaki outfit.

image

3 u 1 nakit

Gloria

O udruzi

Društvo oboljelih od bulozne epidermolize osnovano je s ciljem međusobnog povezivanja i organiziranja pomoći i podrške oboljelima od rijetkih bolesti i njihovim obiteljima. Nasljedne bulozne epidermolize su skupina bolesti karakteriziranih jakom osjetljivosti kože, a u nekih bolesnika i sluznica, sa stvaranjem mjehura i rana. Ovisno o obliku bolesti rane cijele bez ili sa stvaranjem ožiljaka. U slučajevima stvaranja ožiljaka dolazi do sraštavanja, najčešće prstiju na rukama i nogama, te slabije pokretljivosti pojedinih zglobova.

Kupovinu svog Cloud&Co. limitiranog nakita možete obaviti i putem barcodeova koje prilažemo u nastavku:

image

Uplatu na račun Udruge DEBRA - djeca leptiri možete izvršiti i pomoću ovih bar-codeova.

PROMO
Linker
20. travanj 2024 03:31