Sanja Jagatić
domaća modna bajka

10 elegantnih modnih kombinacija za prosinac

Kako svima zaželjeti sve najbolje za blagdane? Metri brokata, tone tlla i bale fine pamučne čipke način je na koji to radi LuLu Couture. Prva blagdanska kolekcija ove kuće tako je upravo predstavljena editorijalom u prepoznatljivom, visoko estetiziranom tonu.

Brend poznat po glamuroznim, ali prvenstveno nosivim i udobnim haljinama, prikazao je 10 svečanih lookova svojih najpopularnijih haljina. Jana, Maggie i Gloria su tako ove zime dobile svoje sjajne i crvene inačice, idealne za blagdanske domjenke i proslave sa stilom.

Sanja Jagatić

Jednostavnim siluetama haljina kontrast daju luksuzni materijali koji kolekciji daju svečani ton. Kolekcija predstavlja i dvodjelne komplete jednostavne za kombiniranje poput luksuzne midi suknje od brokata i dviju košulja izrađenih od najfinije čipke te savršeno krojenog pamučnog odijela u boji devine dlake. Materijal sezone, pliš, prisutan je i u ovoj limitiranoj blagdanskoj kolekciji brenda i to u karakterističnoj crvenoj boji idealnoj za ovaj najradosniji dio godine. Haljina Tihana namijenjena je ljubiteljicama jednostavnijeg kroja dok raskošna Lorena garantira primjećenost u svakoj situaciji. Za najluđu noć u godini, kolekcija nudi najprodavaniju haljinu kuće, Janu u zlatnoj lame viskozi te crnu haljinu Maggie izrađenu u kombinaciji najfinije pamučne čipke i volana od pamučnog popelina.

Sanja Jagatić

LuLu Couture je još jednom ostao vjeran osnovama na kojima gradi brend od samih početaka, kvaliteta materijala i nosivost u svakoj situaciji karakteristke su i ove limitirane kolekcije koju možete pronaći na webu te trgovini u Zagrebu, u Gundulićevoj 3. Kolekcija je dostupna i u trgovini Class ZD u Zadru te u šibenskom konceptu LuLu&Brands.

Linker
20. travanj 2024 12:18