Karmen Poznić
Ljetna kolekcija

Moderna Femme Fatale: Preobražaj Ivane Mišerić uz pomoć mora i zlatnog sjaja

Moment preobražaja predivne žene u najzavodljiviju verziju sebe kada nosi fine jewelry, fatalni je prizor koji se viđa jednom i nikada ne zaboravlja, a kako je popularna radijska voditeljica utjelovila fatalnu ženu vidljivo je u kampanji koja je snimljena na Cresu.

Nova kolekcija omiljenog domaćeg branda nakita Karat Jewelry prikazuje modernu Femme Fatale, koju utjelovljuje prelijepa Ivana Mišerić u divnoj ljetnoj kampanji.

Karmen Poznić
Ljetna kolekcija Karat Jewelry.

Dizajnerska kolekcija donosi moćan nakit sa stavom. Vječni klasik koji je must have trend za 2020.: statement ogrlice, naušnice ringove (u 15 različitih veličina) i narukvice. Riječ je o ručno rađenom nakitu, fine jewelryju izrađenom od srebra finoće 925, koji se savršeno nosi baš uz sve; kako uz poslovno odijelo, traperice & t-shirt, tako i na plaži.

Karmen Poznić
Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry.

Sretna u svojoj koži

''Modern Femme Fatale je žena sretna u svojoj koži, jednostavna, sigurna, okićena. Može sa svima, ali ne treba nikoga. Voli druge, ali ponosno drži do sebe'', ističe dizajnerica nakita Rene Krasnić Velicki.

Karmen Poznić
Editorijal je snimljen na Cresu.

''Noseći pridjev kolekcije je 'fatalno', htjeli smo time oslikati/oživjeti magičnu privlačnost žene koja zrači neodoljivo sigurnom energijom kada na sebi ima nakit. Dogodio se moment tijekom snimanja na otoku Cresu; sređivali smo Ivanu u stylish ljetni outfit koji svi imamo doma, oversize bijela košulja, remen, šešir… i za kraj stavljamo nakit. Taj moment kad smo stavili nakit je cijeloj ekipi oduzeo i dah i vokabular. Upravo tada je nastalo ime kolekcije, jer smo pred sobom imali preobražaj predivne žene u najzavodljiviju verziju sebe, fatalni prizor koji jednom vidiš i nikad ne zaboravljaš", dodaje dizajnerica.

Karmen Poznić
Ivana Mišerić kao moderna Femme Fatale.

Ova je stručnjakinja dala i svoj savjet za uspješan ljetni stajling. ''Moj najdraži stil ove kolekcije je obje ogrlice zajedno (Chunky Chain+Game ON) + Chunky Chain narukvica koje možete nositi uz ringove koje imate doma. Ako nemate, onda naše Wanderlust Thick ringove debljeg profila promjera 3,5cm. Stilizirajte nakit idealno uz naše pečatnjake iz prošle kolekcije, prstenje iz naše NOW kolekcije ili svoje omiljeno prstenje".

Karmen Poznić
Karat Jewelry

Pročitajte i:

Ivana Mišerić udarila kontru nelagodnoj situaciji: 'Ptica je spremna, miš se ne boji! Idem po krila!'

Moćna suradnja Elfsa i Ivane Mišerić: 'Kolekcija stvarana srcem za različite ljude'

Ivana Mišerić potrošila novac i radovala se naručenom, no ono što je dobila skroz ju je ohladilo

Linker
02. srpanj 2022 03:47