Instagram
ZGODNA I VEDRA

Komičarka u ozbiljno lijepoj modnoj kombinaciji

Crna boja uvijek prolazi. No, ipak je ljeto pa ne škodi malo ju začiniti vedrinom i jarkim tonovima. Odlično je to napravila Andrea Andrassy, kolumnistica, voditeljica i komičarka čiji humor možda ne možemo kopirati, ali stil svakako možemo.

Uz to što zna sve o muško-ženskim odnosima, prijateljstvima i raznim svakodnevnim pitanjima, mlada komičarka zna se i lijepo odjenuti. I to u raznim prilikama, što često možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu.

Zanimljiva je njezina prirodnost - Andrea ne skriva svoje lice bez šminke, a nema problema ni s objavljivanjem ne baš oku najugodnijih frizura.

Često obožavatelje nasmije raznim čudnovatim modnim dodacima, ali zato nerijetko i naprosto zabljesne.

Najbolja kapa za tuširanje koja se ikad dogodila.

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

e

Baš kao što je to jučer učinila i za svoj elegantan i seksepilan izgled 'zaradila' velik broj lajkova i mahom pozitivne komentare.

Napokon više nije 7 tisuća stupnjeva.

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Crni topić i kratke hlače visokog struka osvježila je svilenim ogrtačem s nezaobilaznim cvjetnim uzorkom, a na nogama je imala diskretne sandale sa zanimljivim sitnim dodacima. Uz preplanulu put i duge plave uvojke - zgodnoj 31-godišnjakinji baš ništa nije nedostajalo za stilsku peticu.

Linker
16. travanj 2024 23:23