Getty
Jedan, ali vrijedan

Kombinezon - omiljen jesenski komad savršen i za dnevne, ali i večernje prilike, donosimo hit komade!

Ovaj hit odjevni predmet pruža brojne mogućnosti: sugerira poslovnu odvažnost i ženstvenost u večernjem izlasku, a praktičan je i prilikom obavljanja dnevnih zadataka. U novoj Gloriji IN pronađite najbolje modele iz popularnih trgovina.

Kao što je haljina stilski praktičnija od seta suknje i bluze, tako i kombinezon anulira mogućnost pogreške prilikom kombiniranja hlača i košulje. Pritom je i upečatljiviji, jer ističe figuru, a i vrlo praktičan - osim, doduše, kad treba brzinski otići na WC.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 27: Sita Abellan is seen wearing pink GCDS overall outside Maison Margiela during Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 on February 27, 2019 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Spoj glamura i sportske estetike postao je moderan 70-ih u doba diskoere, a njegova privlačnost nije izblijedjela do danas.

Ne čudi, stoga, da su kombinezoni zaštitni znak svih stripovskih i filmskih akcijskih junakinja, kao što su Žena mačka iz Batmana, Kapetanica Marvel i Wonder Woman. Nose ga i heroine modne scene - u svim prilikama.

Za večernji izlazak biraju modele od sjajnih, metaliziranih tkanina i materijala sa šljokicama koji su nadahnuti diskoerom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Za ležerne su prilike prikladni modeli nalik na zaštitne radne uniforme vojnih pilota i mehaničara, koji imaju mnoštvo džepova, kopči i zatvarača.

Za sve dnevne i večernje prilike

Sašiveni su od pamučnog kepera i trapera te u ekskluzivnoj varijanti od glatke kože. Ženstveni modeli sa širokim nogavicama, voluminoznim rukavima i ukrasima kao što su volani i mašne mogu se nositi u svim dnevnim, ali i svečanim prilikama.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 29: Gitta Banko is seen wearing brown jumpsuit by Madeleine fashion, white lido mules by Bottega Veneta, a topas colored padded cassette bag by Bottega Veneta and sunglasses by Mykita x Maison Margiela during Paris Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2020/2021 : Day Six on February 29, 2020 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Nadahnuće za sportski tip kombinezona su uniforme vojnih pilota, austronauta i mehaničara.

Kao i haljina, i ovaj jednodijelni komad pristaje svim tipovima žena bez obzira na tjelesnu građu i visinu, ali i dob. Osobe nižeg rasta neka biraju modele ravnih ili širih nogavica bez mnogo detalja, koji će ih vizualno izdužiti, dok visokim ženama laskaju i kombinezoni vrećastog kroja.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Hiandra Martinez is seen backstage at the Fendi fashion show on February 20, 2020 in Milan, Italy. (Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images)
Getty Images
Uredske frajerice kombiniraju kožu i stroge 'muške' dodatke.

Uz kombinezon se mogu nositi najrazličitiji tipovi obuće - salonke s visokim potpeticama, tenisice, koledžice i gležnjače, a svaki od njih kombinezonu daje drugačiji dojam.

Kombinezon od umjetne kože 499,90 kn RESERVED

Viskoza i pamuk 450 kn C&A

Kombinezon od trapera 299 kn H&M

Ostatak ponude i načine kako kombinirati ovaj hit komad pronađite u novom broju Glorije IN koja je na kioscima od 19. rujna 2020. ili online!

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

TOP LISTA Glam-rock vibracije

LEKSIKON Glumica Paola Slavica

HIT KOMAD Torbe reljefne površine

INSPIRACIJA Kralj maski James Merry

MUŠKA POSLA Kravata u četiri kombinacije

KREATIVNA ZONA Čudesni svijet keramike dvojca Narteos

GASTRO Azijske majstorije chefa Vida Nikolića

IZLET Dobrinj na otoku Krku

Linker
14. travanj 2024 21:09