daddy-AZ/X17online.com
Trendi i cool

Katie Holmes na odmoru ne izlazi ih jednih natikača

Obožavatelji 38-godišnje glumice Katie Holmes oduševljeni su njezinim top trendi natikačama iz kojih ne izlazi tijekom odmora u rodnom Toledu u državi Ohio

Glumica Katie Holmes ovih dana objavljuje idilične fotografije iz američke države u kojoj je rođena, Ohio. Ondje provodi bezbrižne dane sa svojom obitelji, a tijekon vikenda je u krugu šire obitelji slavila rođendan svoje voljene sestre. S njom je bila i kćerkica koju je dobila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom, 11-godišnja Suri. Njezina je djevojčica na obiteljskoj fotografiji složila zabavnu grimasu koja je zaradila gotovo deset tisuća lajkova.

Koji dan poslije, svojim je obožavateljima Katie pokazala koje je trendi natikače toliko zavoljela na odmoru, da više ne izlazi iz njih. I doista, ovakvi su modeli jedni od najpoželjnijih ovog ljeta, udobni, i što je najbolje - damski i glamurozni! Njezine natikače nose i slavni potpis, onaj kuće visoke mode Miu Miu, vinski su crvene boje i prepune našivenih perli.

'Na tebi izgledaju savršeno', 'Obožavam ove tvoje perle', 'I Tory Burch ima slične u novoj kolekciji', 'Uživaj na odmoru'... samo su neki od komentara koji se nižu pokraj ove objave slavne glumice koja je sreću nakon razvoda od Toma Cruisea pronašla s glumcem Jamiejem Foxxom.

#miumiu #vacation #slippers ❤

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Happy Birthday to my beautiful, courageous, fun, funny, amazing sister!!!!!!! We love uuuuuuuuuu!!!!!!! ❤

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Linker
24. travanj 2024 20:57