stilska inspiracija

Zvijezde hit serije ponovno se okupile: Zendaya sjajnim izdanjem pomela konkurenciju na crvenom tepihu

Ekipa iz serije Euphoria pojavila se na panelu pod organizacijom HBO Maxa, a pažnju su najviše privlačile stajliš dame.

Jedna od najgledanijih mladenačkih serija u posljednjih godinu dana svakako je Euphoria, za koju je već najavljena treća sezona. No, dok čekamo nove avanture glavnih likova, poznata ekipa ponovno se okupila i to na panelu pod organizacijom HBO Maxa i to dva mjeseca nakon emitiranja finala druge sezone.

Na crvenu tepihu prije panela najviše pažnje je privlačila Zendaya u elegantnom sivom odijelu koje je uskladila sa sivim cipelama na visoku potpeticu. Uz srebrne komade nakita i zalizanu frizuru, Zendaya je još jednom opravdala status nove modne ikone.

image

Zendaya

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezina kolegica Maude Apatow odjenula je nešto kraću kreaciju s popularnim kariranim uzorkom i središnjim dijelom u obliku korzeta kojim je istaknula liniju te crnim platformama, dok se Sydney Sweeney pojavila u provjerenom komadu - crnom odijelu koje je bilo posebno zanimljivo zbog čipkastog dijela na sakou.

image

Maude Apatow

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Još jednom pomela sve oko sebe: Zendaya je bila glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

image

Sydney Sweeney

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Crno je odabrala i Alexa Demie kojoj se ispod haljine sjajnog materijala naziralo donje rublje, a neobična frizura s prizvukom dvadesetih se odlično uklopila u look.

image

Alexa Demie

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica Hunter Schafer izabrala je nešto širi kroj haljine koja ne bi svima stajala, no njezina vitka linija tu je odigrala veliku ulogu. Uz haljinu obula je visoke kožnate čizme.

image

Hunter Schafer

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia

Njihova starija kolegica, glumica Alanna Ubach crninu na crvenom tepihu razbila je veselim proljetnim odijelom u losos ružičastoj boji. Slična odijela s kratkim hlačama bit će veliki proljetni i ljetni hit koji jedva čekamo nositi.

image

Alanna Ubach

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 13:05