modna ikona

Zvijezda serije o kojoj bruji cijeli svijet: Odjenite se po uzoru na ‘Emily u Parizu‘!

Milenijke su dobile svoju verziju kultnog "Seksa i grada", serijala koji je njihove majke naučio tajnama kombiniranja odjeće. Riječ je o Netflixovoj produkciji "Emily u Parizu" o mladoj Amerikanki Emily Cooper koja iz Chicaga dolazi u francusku prijestolnicu raditi u marketinškoj tvrtki. Utjelovila ju je poznata glumica Lily Collins.

Milenijke su dobile svoju verziju kultnog "Seksa i grada", serijala koji je njihove majke naučio tajnama kombiniranja odjeće. Riječ je o Netflixovoj produkciji "Emily u Parizu" o mladoj Amerikanki Emily Cooper koja iz Chicaga dolazi u francusku prijestolnicu raditi u marketinškoj tvrtki.

image
Večernje kombinacije raskošne su i dizajnerske kreacije kao što je komplet od crnih šljokica Saint Laurent i haljina ukrašena kristalima Georges Hobeika.
FOTOGRAFIJE: TAYLOR HILL FILMMAGIC

Televizijske kombinacije u seriji je osmislila slavna stilistica Patricia Field

Gracioznu Emily, ekvivalent Carrie Bradshaw, utjelovila je glumica Lily Collins (31), kći britanskog glazbenika Phila Collinsa, koja je filmsku karijeru počela kao dvogodišnjakinja u britanskom obiteljskom serijalu "Growing Pains". I dok se njene televizijske odjevne kombinacije koje je osmislila Patricia Field, stilistica "Seksa i grada", već uvelike kopiraju po društvenim mrežama, Lilyn osobni stil ostao je izvan fokusa publike - premda je jednako atraktivan.

image
U dnevnim prilikama Lily nosi kombinaciju klasičnih i sportskih komada.
FOTOGRAFIJE: MARC PIASECKI GC IMAGES

Glumica privatno voli klasiku, no spremna je modno eksperimentirati

Glumica, naime, voli klasične odjevne predmete kao što su kaput boje devine dlake i salonke od crne kože koje kombinira s tenisicama, pamučnim majicama i trenirkama.

image
Osim u Netflixovu serijali "Emily u Parizu", britanska glumica plijeni pažnju i osobnim stilom u kojem suprotstavlja cvjetne uzorke i neutralne boje, raskošne haljine i minimalističke komade...
FOTOGRAFIJE: ALLEN BEREZOVSKY GETTY IMAGES

Omiljene boje su joj neutralne, bež, siva i crna, kojima pak suprotstavlja šarenilo cvjetnih uzoraka. U večernjim je prilikama spremna na eksperimentiranje s krojevima i materijalima pa su jednom u igri raskošne haljine, a drugi put minimalistički komadi.

Obuci se kao:

image
Košulja od pamučnog samta 299,90 kuna
FOTOGRAFIJE: Promo
image
Kaput Massimo Dutti, 2599 kuna
FOTOGRAFIJE: Promo
image
Tenisice Puma 839,95 kuna
FOTOGRAFIJE: Promo
image
Pura Lopez, Re Artu, 1600 kuna
FOTOGRAFIJE: Promo

Čitajte i:

Kate Middleton plijenila pristupačnom kombinacijom: Hlače od 180 kuna i kaput brenda koji Hrvatice obožavaju

Pronašli smo kopiju predivnog zelenog kaputa Olivie Palermo o kojem se priča

Poslovno i chic: Princeza Victoria u ženstvenom odijelu podsjetila na važan cilj

Linker
22. travanj 2024 07:34