Ne skriva se

Zlatno joj stoji: Jada oduševila haljinom za prvi izlazak nakon sramote s Oscarima

Glumica je dva tjedna nakon dodjele 94. Oscara na kojoj je njen suprug i slavio i zabrljao, odlučila podržati prijateljice.

Glumica Jada Pinkett Smith koja se na dodjeli Oscara našla u središtu skandala, ni kriva ni dužna, dva tjedna nakon svečanosti prvi put se pojavila u javnosti. Supruga Willa Smitha podržala je prijateljicu Shondu Rhimes i Debbie Allen koja je u Los Angelesu priredila veliko otvorenje svog kulturnog centra - Rhimes Performing Arts Center, u kojem će djelovati i plesna akademija Debbie Allen.

image

Jada je zablistala u zlatnoj haljini.

SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Akademijin strašni sud! Will Smith ostaje vlasnik Oscara i svih pripadajućih počasti

Jada je na svečanost došla sama, bez supruga, kojem je zabranjen pristup Oscarima i svim popratnim događanjima nakon što je tijekom dodjele ošamario Chrisa Rocka, koji je pak, izrekao neukusnu šalu na račun Jade.

Poput kraljice

Visoko podignute glave Jada je zablistala u zlatnoj haljini. Dugačka i raskošna kreacija bez naramenica, otkrila je njena savršeno utrenirana ramena. Haljina je duljeg kroja, ali završava u sirena stilu, dok na leđima ima nabor koji je otvorio pogled na noge i zlatne sandale na platformu.

image

Shonda Rhimes, Debbie Allen i Jada Pinkett-Smith

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz haljinu od raskošnog zlatnog materijala, Jada nije pretjerivala ni s make-upom, ali ni ni s nakitom. Jednostavne zlatne naušnice i prsten bili su sve što je nosila.

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

Na svoje prvo pojavljivanje u javnosti, nakon nemilog incidenta, došla je sama, bez pratnje supruga Willa Smitha.

image

Haljina na leđima ima zanimljiv moment.

SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 04:12