MUŠKA POSLA

Zlatanovo stilsko zlato: Mala škola odijevanja nogometnog asa

Nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović na festivalu u Sanremu dobio je status modnog asa i može biti uzor mnogim muškarcima u odijevanju za formalne prigode. Inspirirajte se njegovim stilom.

Mnogi nogometaši slove kao veliki šminkeri, a jedan od njih je i Zlatan Ibrahimović (39), Šveđanin čiji su roditelji rođeni u bivšoj Jugoslaviji. Kršni napadač AC Milano nametnuo se kao modna ikona tijekom pet večeri festivala talijanske kancone u Sanremu na kojem je bio angažiran kao suvoditelj. Ibra, kako mu je nadimak, odjenuo je odijela marki Brunello Cucinelli i Dsquared2, koja su šivana po mjeri i personalizirana, pa se jednu večer pojavio u smokingu ukrašenom golemim svjetlucavim brošem sa svojim nadimkom.

image
Odijelo Dsquared2 s brošem
PROFIMEDIA

Kako je visok čak 195 centimetara, jednako dobro mu pristaju modeli jednorednog, kao i dvorednog kopčanja sakoa, a njegovoj pomalo gruboj muževnosti nisu naštetili ni detalji od sjajnog satena te cvjetni broševi od tekstila kojima su ukrašeni. A budući da je snažne, sportske građe, ne nosi uske hlače, već model ravnih širih nogavica kakav je ponovno u trendu - na radost mnogih muškaraca koji nisu manekenskih proporcija.

image
Dvobojno odijelo Dsquared2
PROFIMEDIA

Švedski nogometaš ima iskustva i u kreiranju traperica, pamučnih majica i kožnate jakne - riječ je o mini kolekciji Icon nastaloj u suradnji s kanadskim dizajnerima Danom i Deanom Catenom iz brenda Dsquared2, dostupnoj na njihovoj internetskoj stranici.

image
Kolekcija Icon koju je Zlatan Ibrahimovic dizajnirao u suradnji s brendom Dsquared2
DSQUARED2

Insprirajte se Zlatanom stilom:

image
149 eura - HM
HM
image
150 kn - Croata
Croata
image
499,90 kn - Zara
Zara
image
60 kn - Parfois
Parfois
Linker
16. travanj 2024 14:00