Press foto
Kratki topovi i boyfriend hlače

Završio Pannonian Challenge: Pet kul trendova s festivala adrenalinskih sportova

Tijekom pet dana festivala, Drava je gotovo proključala zbog uzavrele atmosfere i trikova koji su neprestano palili skate park i gledateljima preko malih ekrana uspjeli dočarati ekstremno dobru zabavu, čak i u udobnosti njihova doma. Nije izostalo ni dobre mode, kojom svake godine vrvi ovaj urbani festival.

Završio je još jedan Pannonian Challenge, poznati osječki festival ekstremnih sportova. Ovog je ljeta gledateljima bio dostupan putem doslovno svih kanala - preko live streama na društvenim mrežama, YouTubea i putem televizijskog prijenosa na SPTV-u, no na žalost bez publike.

21. izdanje Pannonian Challengea dokazalo je kako se ovaj nesalomljivi festival može prilagoditi uistinu svim uvjetima i ekstremno prihvatiti kao novo normalno, jer je i inače perspektiva ekstremnih sportaša obrnuta i naglavačke. U svemu tome, mjere epidemiološke zaštite su uvijek bile na prvom mjestu zbog trenutne pandemije koronavirusa.

Obiteljsko ozračje i adrenalinsko prijateljsko nadmetanje vladalo je od početka do kraja, a vozači su se još jednom iz Osijeka vratili puni pozitivnih dojmova, izrazito zahvalni cjelokupnoj organizaciji zbog činjenice što su realizirali vrhunsko natjecanje u BMX Freestyleu, Inlineu, Skateu i Romobilu čak i u ovim izazovnim vremenima.

Inline natjecanje je oduševilo, Skate je kao i prošlih godina prkosio zakonima fizike, dok je BMX Freestyle još jednom dokazao kako Pannonian Challenge s pravom glasi za jedno od najboljih natjecanja u Europi, pa čak i u svijetu.

Nije nedostajalo ni atraktivnih outfita koji svake godine dolaze kao šlag na torti ovog festivala, a mi donosimo pet koji su totalno u trendu.

Inspirirajte se!

Hlače u stilu trenirke i crop top

Press foto

Cijeli outfit u jednoj nijansi, pastelnoj, naravno

Press foto

Top u špic, u stilu trendova dvijetisućitih

Press foto

Bucket šešir i široke traperice

Press foto

Boyfriend sportske hlače uz kratki top

Press foto

Čitajte i...

Rasprodat će se u sekundi: Superpopularni street style brend Supreme izbacuje prvi ruž za usne

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Za taj skandinavski feeling: 13 komada s aktualnih sniženja za look modne ikone

Linker
18. travanj 2024 09:30