Nema zime

Zagreb vrvio odličnim zimskim kombinacijama: Elegantne dame na najbolji mogući način iskoristile topli Badnjak

Najveseliji dani u godini zovu nas na druženja i na ulice, domaće poznate dame pokazale su kako zablistati u super zimskim komadima.

Iako svi priželjkujemo bijeli Božić i snijeg na Badnjak, ima neke čari u višim temperaturama koje su obilježile ovogodišnje blagdane. Jedna od tih čari je i veća mogućnost modnih kombinacija, nešto lakših kaputa i ogrtača, elegantnih čizmi na visoku petu - a sve da bi nesmetano uživali u blagdanskom druženju na ulicama i trgovima. Jedan od najljepših Advenata u Europi, onaj Zagrebački, i ove je godine unatoč pandemiji opravdao svoju titulu. Barem ako je suditi po brojnu nasmiješenih ljudi koji su uživali u druženju, kuhanom vinu, božićnim ukrasima.

image

Na veselom druženju Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović, Andrea Andrassy, Antonija Blaće

DAMJAN TADIC/CROPIX

Badnjak tradicionalno mnogi Zagrepčani i njihovi gosti provode na ulicama i trgovima, družeći se uz brojne 'kućice' uz finu kapljicu i pregršt dobrih prijatelja. Bilo je tako i ovih blagdana, a brojne poznate dame pokazale su kako zablistati i u zimskim danima, kako se utopliti, a opet zadržati eleganciju.

image

Iva Majoli u veselom društvu

DAMJAN TADIC/CROPIX

Ako je suditi prema broju dama koje su odabrale kapute u boji devine dlake - taj klasik koji može poslužiti od kane jeseni do ranog proljeća neizostavan je komad koji bismo trebali imati u ormarima.

image

Nevena Rendeli Vejzović i suprug Maks Vejzović

DAMJAN TADIC/CROPIX

Dobre sunčane naočale i jarki crveni ruž pobrinut će se da sve nijanse smeđe koje možete zamisliti na kaputu, ne djeluju dosadno, znaju to Nevena Rendeli Vejzović i Nataša Janjić.

image

Nataša Janjić Medančić

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Antonija Blaće za ležerno druženje na ulici, uz odličan svjetliji kaput odabrala je ništa manje odličan crni šešir.

image

Antonija Blaće i suprug Hrvoje Brlečić

DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Badnjak na špici: Bivša predsjednica uživala u ženskom društvu s bivšom ženom lothara matthäusa i srpskog ‘kralja šećera‘

Samo hrabro s bojama i uzorcima

Marijana Batinić pokazala je kako se dobar stil uči od najmanjih nogu, a Viktorija Rađa jedna je od rijetkih koja se odlučila na ogrtač s uzorkom - i po običaju oduševila je.

image

Marijana Batinić i kći Ena s Viktorijom Rađom

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image

Niko, Viktorija i Dino Rađa

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Baš kao i Bojana Gregorić Vejzović koja je Badnjak odlučila provesti u tradicionalnoj blagdanskoj boji - jarko crvenoj. Odličan i trendi teddy kaput u toj jarkoj nijansi kombinirala je s modernim komadima u crnoj boji.

image

Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović

DAMJAN TADIC/CROPIX

Jedna od rijetkih koja je svojom kombinacijom barem po boji prizivala bijeli Božić je Anja Alavanja Viljevac, koja je zablistala u modernom, oversized ženskom odijelu.

image

Anja Alavanja Viljevac

DAMJAN TADIC/CROPIX

Ako niste sigurni u kombiniranje boje, crna je uvijek pun pogodak, pogotovo kada je riječ o zimskim jaknama i kaputima. A osim dama, Vesne Škare Ožbolt i glumice Vanje Matujec, najčešće crnu biraju i gospoda.

image

Bračni par Vanja Matujec i Max Juričić

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image

Vesna Škare Ožbolt

DAMJAN TADIC/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 02:37