To može samo ona!

Za izdanjem Olje Vori okrenula bi se i Carrie: Cipele su fantazija, a veći trapez sigurno niste vidjeli!

Modne greške kod supruge Igora Vorija rijetka su pojava. Svakim novim lookom ponovno oduševi, a najnoviji kao da je ispao s ulica New Yorka.

Svaki put kada vidimo Olju Vori u gradu, ne možemo se ne okrenuti. Naime, supruga rukometaša Igora Vorija obožava modu, a to dokazuje modnim kombinacijama koje ni po čemu nisu kao ostale na zagrebačkoj špici, već su vrlo temeljito razrađene do najsitnijih detalja.

Čitajte i: Jedna je kraljica zagrebačke špice! Svi se trude, no pobjedu uvijek odnosi supruga slavnog rukometaša

Jer takva je Olja - svojim modnim izričajem šokira, zapanjuje, oduševljava i zbog toga je odlična inspiracija za one dane kada ne znamo što bismo s čime kombinirali. Kod Olje prolazi sve, ali s mjerom. Posljednji njezin look zbog kojeg je ponovno bila glavna u centru Zagreba zaista je dostojan i ulica New Yorka.

image
Kod Olje svaki je komad statement komad, a opet savršeno funkcioniraju zajedno.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Svaki komad koji je nosila dovoljno je jak i izražaj da mu ne trebaju drugi dodaci, no Olja ih je sve uspješno uklopila u jednu modnu priču.

Prugasta košulja je statement komad koji valja imati u ormaru, neovisno o bojama pruga, a ove ružičasto-bijele dale su dozu nježnosti cool trapericama s jako velikim trapezom.

Čitajte i: Ponovo podiže prašinu: Mrežaste čarape, ultra kratke hlačice i cool čizme spoj su koji samo Borna može nositi

Trapezice u nekoliko nijansi plave lako je kombinirati s običnom majicom, no takvi lookovi su većinom dosadni i predvidljivi. Zato ih je Olja "podigla" zelenim salonkama sa srebrnim ukrasom u obliku kuglica i šarenom maramom s uzorkom cvijeća.

image
Glavna boja looka je ružičasta, dok plave traperice rade balans između jakih boja.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Kako je temeljna boja ovog looka ružičasta, Olja je svemu dodala upečatljivu torbicu sa srebrnim lancem.

Modne lekcije koje nas je Olja naučila ovim lookom:

  • cvijeće ide s prugicama
  • život je prekratak da nosite dosadne traperice
  • modni dodaci ne moraju se savršeno poklapati da bi funkcionirali
Linker
11. travanj 2024 20:55