Sportska elegancija

Volimo opušteni stil vojvotkinje Catherine: Uske traperice i lugarski prsluk odličan su izbor za boravak u prirodi

Iako smo je navikli vidjeti u raskošnim haljinama, buduća kraljica posebno uživa u ležernoj odjeći koju nosi tijekom ‘zelenih‘ aktivnosti.

Kate Middleton, odnosno vojvotkinja od Cambridgea, prema mnogima je jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama. Iako je oko nje velika 'vojska' stilista, Kate im vrlo vjerojatno daje neke svoje prijedloge za stajling, a to se posebno vidi kod odabira komada za dnevne aktivnosti.

Vojvotkinju rado vidimo u glamuroznim haljinama kojima redovito privlači pažnju na svečanim događanjima, ali ništa nije manje elegantna ni kada korača u gojzericama i uskim trapericama po nekom zelenom proplanku.

image

Jedan od Kateinih najboljih sportskih lookova.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate zablistala u ‘recikliranoj‘ kreaciji: Kraljevski par ne prestaje oduševljavati na svečanim događanjima

Upravo su skinny traperice njezina omiljena ležerna odjeća, vjerojatno zato što izgledaju uglađeno i klasično, što opisuje njezinu estetiku. Posebno voli crne uske traperice, a njih je nosila u Škotskoj uoči Konferencije Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama COP26.

Kate i princ William zajedno su posjetili sportski centar Alexandra Park u Dennistounu kako bi se susreli s izviđačima iz cijelog područja i saznali više o njihovoj kampanji #PromiseToThePlanet. Također su sudjelovali u izviđačkim aktivnostima da nauče kako izviđaštvo pomaže mladim ljudima osposobiti se za borbu protiv klimatskih promjena.

image

Princ William i Kate zalažu se za borbu protiv klimatskih promjena.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate jako voli provoditi vrijeme u prirodi, a na to potiče i svoju djecu. Zato je uz traperice odjenula udobnu crnu dolčevitu, omiljene See by Chloe čizme i jedan od najležernijih zimskih trendova 2021. - prošiveni prsluk od recikliranog poliestera s potpisom Gannija koji podsjeća na modele koje nose lugari.

Čitajte i: Dama u crvenom: Kate Middleton briljirala u odvažnoj boji koju je maestralno kombinirala zahvaljujući jednom triku

image

Osmijeh na njezinom licu govori koliko voli 'zelene' aktivnosti.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prošiveni najlonski prsluci su i prilično funkcionalni; savršeni su za "hladne, ali ne previše hladne" dane, a poslužit će kao izvrstan komad za slojevito odijevanje u danima kada vam treba i kaput. Posebno šarmantan detalj, koji je upotpunio cijelu kombinaciju, bila je izviđačka marama u tri boje. Sportski, a elegantno!

Linker
25. travanj 2024 02:14