Dinamični duo

Voditeljica i krzneni ljubimac: Ivana Paradžiković u modernom izdanju prošetala s najvećom zvijezdom

Životinjski uzorak vratio se na velika vrata, a osim stranih zvijezda i domaće dame znaju kako s pametno odabranim komadom odjeće podići cijelu kombinaciju.

Divno sunčano vrijeme ovog su vikenda iskoristili mnogi za šetnju prirodom ili gradom, učinila je to urednica i voditeljica Ivana Paradžiković. Fotografi su je "ulovili" u ležernoj šetnji centrom Zagreba, gdje je spojila ugodno s korisnim i prošetala svog ljubimca - engleskog buldoga Tita.

Ovaj simpatični duo izmamio je osmjehe na licima prolaznika, ne toliko zbog Ivanine mladenačke odjevne kombinacije, koliko zbog neumornog psa, koji se na posljetku ipak malo umorio šetajući popularnom špicom.

image

Ivana Paradžiković na špici s ljubimcem Titom.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Ivana je pokazala da prati najnovije trendove, odabravši bundu od umjetnog krzna s gepard uzorkom - što je jedan od najvećih hitova ove sezone. S takvim statement komadom, nema mnogo mjesta za pogrešku jer doslovno paše uz sve. Pa tako i uz plave traperice i ružičaste tenisice koje je voditeljica odabrala za šetnju sa svojim ljubimcem.

Čitajte i: Životinjski uzorak vratio se na haljine, kapute, odijela, a obožavaju ga Salma Hayek, Lady Gaga i Sharon Stone

Uživanje na suncu

image

Voditeljica je pokazala odlčnu modernu bundu s 'divljim uzorkom'.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Bez previše šminke, ali s prepoznatljivom frizurom i nezaobilaznim sunčanim naočalama voditeljica je uživala u suncu. Tito je, pak, disciplinirano slušao svoju gazdaricu, prošetavši divnu plavu oprsnicu za povodac - kako i priliči takvom šarmantnom dečku.

image

Ljubimac Tito, nakon nekog vrmena odlučio je prileći.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Kada je shvatila da su "uhvaćeni" na špici, Paradžiković je ponosno podijelila zajedničke fotografije uz simboličnu oznaku "Tito izdrži".

Linker
19. travanj 2024 13:40