JOSIP MOLER/CROPIX
U bojama ljeta

Vlatka Pokos zablistala na zagrebačkoj špici u kreaciji kao stvorenoj za vruće dane

Za sastanak s dragim ljudima nekadašnja voditeljica odabrala je prozračnu haljinu, koja je ujedno i elegantna.

Za sastanak s dragim ljudima nekadašnja voditeljica odabrala je prozračnu haljinu, koja je ujedno i elegantna.

Ako se nešto sa sigurnošću može tvrditi onda je to da Vlatka Pokos ima stila. Često u minimalističkim opravama, bez suvišnih detalja, nekadašnja TV voditeljica uvijek istakne svoje adute.

Zagrepčanka s kanadskom adresom kasno proljeće provodi u domovini, nakon nekoliko dana odmora na obali, došla je i do Zagreba. Lijepo i vruće vrijeme Vlatka je iskoristila za šetnju gradom i susret s dragim ljudima, pritom je očitala i pokoju modnu lekciju.

image
JOSIP MOLER/CROPIX

U prozračnoj, a opet elegantnoj haljini, Vlatka je odisala svježinom. Haljina koja svojim krojem podsjeća na tuniku, opušeno prati liniju tijela i seže do iznad koljena, no najveći adut na njoj su neobični rukavi. Dugački i u obliku zvona daju savršenu dozu svježine i zaštite od sunca.

Čitajte i: Modno rivalstvo šogorica: Meghan u bijelom, Kate u žutom, koja zaslužuje modnu peticu?

Ova jednostavna haljina posebna je i po neobičnom materijalu koji je sastavjlen od spojenih vertikalnih traka od bijele tkanine i čipke.

image
JOSIP MOLER/CROPIX

Uz takav komad odjeće, s asesoarima ne treba pretjerivati, zna to i Pokos, koja je nepogrešivo odabrala ljetne čizmice-sandale na vrtoglavo visoku potpeticu, a obuća u boji kože idealna je za ovako nježnu haljinu.

U rukama je držala bijelu torbicu koja je savršenno zaokružila ovu modnu priču. Vlatka se na špici našla s dragom prijateljicom, a svojim je stajlingom definitivno uljepšala dan mnogima.

Linker
26. travanj 2024 09:06