wow!

Vješti modni potez Kate Middleton: Ponovno zablistala u zelenom kaputu koji je nosila prije gotovo deset godina

Ako se koga može nazvati kraljicom ‘reciklaže‘, onda je to definitivno buduća engleska kraljica. Svaki njezin potez, pa čak i onaj modni, promišljen je u detalje jer Kate očito ne trpi greške. Tako je za jedan događaj ponovno isfurala divan kaput koji je u posljednjem desetljeću nosila čak nekoliko puta.

Poznato je da Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, voli i nekoliko puta nositi komade koje je već nosila u raznim prilikama. Tako pokazuje da to što je dio kraljevske obitelji i može si priuštiti ama baš sve ne znači da treba gomilati odjeću. Jer, stil se ne nalazi u novim krpicama, već u sposobnosti da kombiniramo ono što već imamo.

Zato ne čudi što je buduća kraljica za posjet londonskim vrtovima Kew u sklopu događanja Generation Earthshot odjenula vibrantno zeleni kaput koji je nosila još prije sedam godina. Naime, zelena je jedna od trenutno najpopularnijih boja, a to zna i Kate koja pomno pazi što će odjenuti i trudi se da odjeća prati događaj i lokaciju na koju ide.

image
Kate je ispod kaputa imala Zarin zeleni pulover s kratkim rukavima.
IAN VOGLER-DAILY MIRROR/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEW

Čitajte i: Dnevna doza dobrog stila Kate Middleton: Haljina popularnog high street brenda ‘dobila‘ je još jedan izlazak

Zeleni kaput kreacija je poznatog brenda Erdem, a ovoga puta nosila ga je na Zara zeleni pulover i crne hlače na crtu s blagim trapezom. U svečanim prigodama najčešće nosi salonke, a crni model potpisuje Emmy London. Od detalja nosila je Cartier sat i naušnice Patrick Mavros Haka.

image
Zeleno-crni outfit Kate odlično stoji!
IAN VOGLER-DAILY MIRROR/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEW

Zelena boja, baš kao i crvena, Kate odlično stoji, a zeleni komadi postali su česti u njezinoj garderobi. Erdem kaput prvi put je nosila 2014. tijekom njezine kraljevske turneje po Novom Zelandu. Tada je kaput nosio cijeli outfit jer je zamijenio haljinu, a kombinirala ga je s crnim salonkama i crnom clutch torbicom.

image
Princ William i Kate Middleton u posjetu Wellingtonu, Novi Zeland 2014.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ponovno ga je odjenula 2016. kada je s princom Williamom bila u posjetu bolnici St. Thomas u Londonu. I tada ga je nosila uz crne dodatke, no čini se da nije imala obavezne najlonke.

image
Kate Middleton sa suprugom u posjeti St. Thomas bolnici u Londonu 2016.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate Middleton voli kršiti modna pravila: Iz fantastične zlatne haljine s premijere Bonda uskočila u sjajan bezvremenski komad

Ove hladne sezone jarke su boje istisnule neutralne, tako da se odvažite pri ruci imati neki upečatljiv zeleni komad poput Kate, bio to kaput, baloner, haljina ili pulover. Koju god nijansu zelene izaberete, nećete pogriješiti!

Linker
19. travanj 2024 11:12