KUMOVI SE SREDILI

Viktorija na vjenčanje stigla u crvenom, Domenica u plavom, a kumovi se uskladili s mladoženjom

Supruga Dina Rađe za vjenčanje je izabrala crveno odijelo, a Hanina kuma Domenica pojavila se u svilenoj plavoj kombinaciji.

Hana Huljić i Petar Grašo svaki tren će se vjenčati pred obitelji i najužim krugom prijatelja među kojima su se našli i košarkaška legenda Dino Rađa - jedan od tri Grašina kuma i njegova žena Viktorija koja nas je oduševila stajlingom na ovaj veliki dan za poznate splitske glazbenike.


Bivša hrvatska manekenka i model za ovu je prigodu izabrala predimenzionirano upečatljivo crveno odijelo za modno odvažne s detaljem na ramenu koje je uparila s jednostavnim srebrnim sandalama na peticu i pripadajućom torbicom. Čitav look upotpunila je decentnom šminkom koju smo još jutros imali priliku vidjeti na njezinim Instagram Storyjima.


Hanina kuma i pjevačica Domenica za ovu je prigodu izabrala blago dekoltiran svileni kompletić plave boje s plaštom koji je iskombinirala sa crnim sakoićem i klasičnim srebrnim salonkama.

image

Viktorija i Dino Rađa sa sinom.

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Iako su željeli sakriti od javnosti gdje će se jedno drugome zakleti na vječnu ljubav, Hana i Grašo to nisu uspjeli, a sudbonosno ‘da‘ izgovorit će jedno drugome pred najbližim ljudima u crkvi Sv. Dominika u Splitu.

image

Domenica Žuvela Hanina je vjenčana kuma.

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Grašo u crnom smokingu s leptir mašnom iste boje, a Hana u čarobnoj vjenčanici splitskog dvojica Arileo, dirnuli su okupljenu rodbinu i prijatelje, a s mladoženjom se modno uskladio i muški dio uzvanika.

image

Grašini vjenčani kumovi uskladili su se s mladoženjom.

TOMAž KAVčIČ/INSTAGRAM

Dino Rađa na vjenčanju se također pojavio u crnom smokingu, baš kao i drugi Grašin kum - slovenski chef, ugostitelj i sommelijer Tomaž Kavčič s kojim je pozirao za pratitelje na Instagramu.

Čitajte i:

Linker
24. travanj 2024 23:30