Top ili flop?

Upečatljiv stajling britanske voditeljice: Inspiraciju je dobila od slavne strip junakinje, zaslužuje li modnu peticu?

Amanda Holden rijetko kad griješi u stilskom izričaju te je opasna konkurencija čak i vojvotkinji od Cambridgea koja je po mnogima najbolje odjevena žena u Velikoj Britaniji.

Ove će godine jesen i zima biti sličniji proljeću i ljetu, barem što se tiče mode. Naime, odmaknuli smo se od neutralnih tonova i čvrsto prigrlili vibrantne boje. To je, što se tiče podizanja raspoloženja u hladne, kišne i snjegovite dane pun pogodak. Ako ste mislili da odabir boja odjeće nema nikakve veze s tim kako se osjećamo, u krivu ste jer itekako ima.

Čak i ako smo loše volje, pulover boje lavande ili pak kaput u narančastoj boji može nam naizgled ružno jutro pretvoriti u podnošljivije. To zna i britanska televizijska voditeljica, pjevačica i glumica Amanda Holden koja obožava boje, a to i konstantno pokazuje u javnosti.

Čitajte i: Tri dame i tri pobjednička stajlinga: Svaki je poseban po odličnim detaljima, ali koji zaslužuje modnu peticu?

image
Na ovja spoj inspirirala ju je Wonder Woman.
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Paparazzi je redovito prate po Londonskim ulicama kada ide na posao, a ona ih časti odličnim poslovnim outfitima. Svaki put iznova nas oduševi spojem različitih komada, a posljednji stajling unio je dozu pozitive u i ne tako sunčano londonsko jutro.

Amanda je ovoga puta zablistala u lepršavoj haljini brenda Suzannah, upečatljive plave boje kao stvorenoj za posao, a simpatičan detalj bila je pussy bow mašna.

Inače, ova mašna znak je ženstvenosti, emancipacije i moći, a popularizirala ju je Coco Chanel. No, njezina povijest seže još u 18. stoljeće kada su je nosili i muškarci i žene. Naziv pussy bow dobila je u ranim godinama 20. stoljeća zbog sličnosti s mašnama koje su se vezale mačkama oko vrata kako bi ih se uredilo za kućne zabave.

Čitajte i: Modni leksikon Nike Turković: ‘Nikad ne reci nikad - osim kad je riječ o prozirnim najlonkama‘

Kako bi dodatno istaknula boju haljine, voditeljica je obula visoke crvene čizme s potpisom Sosandara, jednog od njezinih najdražih brendova. Ostatak looka bio je nenametljiv - crni kaput te torbica i naočale u istoj boji lijepo su zaokružile njezinu modnu priču.

Amanda je svoj look podijelila i na Instagramu, a njezini fanovi bili su oduševljeni pa su joj udijelili komentare poput "Obožavam tvoje boje" i "Predivna!!!". U opisu je otkrila da joj je inspiracija za ovaj modni spoj bila slavna stripovska junakinja Wonder Woman i njezin plavo-crveni kostim.

Linker
16. travanj 2024 20:48