regionalna moda

Ultraženstveni komadi i torbe koje ostavljuju bez daha: Srpski brend Mona obožavaju poznate Hrvatice, jasno je i zašto

Ljubiteljice damskog odjevnog stila i originalnih modnih komada koje neće imati svaka druga žena na ulici, oduševit će kreacije srpskog brenda Mona, koji je pravo malo carstvo modne čarolije. Raskošni kaputi, suknje laskavih krojeva i torbice visoke kvalitete samo su dio onoga što dizajneri Mone nude na tržištu još od 1989. godine.

Onima koji na društvenim mrežama prate poznatu hrvatsku modnu influencericu Lidiju Lešić, dobro je poznat brend Mona.

image
Kapica, Brend Mona
MONA

Na najnovijim fotografijama koje je snimila za srpsku modnu kuću, Lidija nosi bijele čizme i svoj zaštitni znak - sunčane naočale s bijelim okvirima, uz fantastičan smeđi kaput na vezanje, s potpisom Mona.

Ova fotografija oduševila je internet te podsjetila na kvalitetu brenda koji je s radom krenuo 1998. godine, a danas ima preko 50 trgovina u regiji.

Uz kapute u odvažnim bojama, zanosne večernje haljine, praktične midi suknje i fine bluzice, ovaj je brend poznat i po proizvodnji torbi svih veličina i oblika, s prepoznatljivim srebrnim slovima koja ispisuju ime kuće.

Mona godišnje proizvodi 70.000 torbica od najfinije talijanske kože, koje obožavaju žene, ali i muškarci kojima je taj mali dašak luksuza go-to poklon za odabranice njihova srca.

image
Brend Mona
MONA

Svake sezone Mona nudi ready-to wear kolekcije za žene i muškarce, i od samog je starta imala jedinstvenu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog i modernog odjevanja u skladu sa vodećim svjetskim trendovima.

image
Brend Mona
MONA

Ove sezone, vođeni vrućim svjetskim trendovima, u ponudi Mone mogu se pronaći atraktivni komadi od kože u kojima nećete proći nezamijećeno.

Linker
16. travanj 2024 05:01