Privatni album
Modna rapsodija mlade glazbenice

Tenisice i haljine u ženstvenoj varijanti! Kultne komade obuće glazbenica kombinira sjajno

Cipele su prava slabost Branke Vuković, makarske glazbenice koja je nedavno predstavila svoj prvi singl. Nastao je u suradnji s kolegom iz "The Voicea" - Vedranom Ljubenkom i na pjesmu je strašno ponosna. Dok poslovno rado surađuje s kolegama, kada je moda u pitanju - pjevačica slaže svoje kombinacije potpuno samostalno.

Singl prvijenac naziva "Idi drugoj", kojeg je pjevačica Branka Vuković napravila u suradnji s kolegom Vedranom Ljubenkom, polako osvaja slušatelje. Ovaj duo upoznao se na snimanju showa "The Voice", a otada glazbeno surađuju. "Singl je temeljen na stvarnim događajima iz mog života iz kojeg sam ja definitivno izvukla najbolje, a između ostalog i inspiraciju za pjesmu. Smatram da kao umjetnik trebam dati komad sebe u svoj rad kako bi se iskreno predstavila publici i što bolje mogla povezati s njom", otkriva Branka o svom prvom singlu.

No, nije glazba njezina jedina strast. Obožavateljica je mode, i kaže, iskreno u njoj uživa. "Osoba sam koja drži na oku trendove, ali ih ne pratim slijepo. Volim boje u garderobi i ne bojim se koristiti jake tonove. Biram trendovske komade koji se uklapaju u moj postojeći stil. Svoj stil bih opisala kao casual-glam", opisuje pjevačica za Gloria.hr svoje modne afinitete.

Privatni album
Branka Vuković tenisice voli kombinirati s ženstvenijim komadima odjeće.

Obožavam tenisice, no volim ih iskombinirati s glamuroznim detaljima kao što su statement naušnice, brendirane naočale i unikatne torbice.

Vans old skool i bijele 'Martensice' omiljeni su komadi u njezinom ormariću za cipele. Svoje stilske igre uoči jeseni podredila je razigranim, urbanim kombinacijama u koje se ovi kultni komadi obuće uklapaju savršeno.

"Kombiniram ih sa svime i svačime i najradije bi ih nosila i na finija mjesta, ali uvijek se nastojim prilagoditi ekipi oko sebe", priča Branka koja vrijeme ipak najradije provodi u klasičnim Levi's trapericama koje kombinira s bijelom majicom ili košuljom. "Takva kombinacija zaista nikad ne može biti pogrešna", jasna je glazbenica.

Privatni album
Dnevna šetnja gradom ne može proći bez omiljenih tenisica, a one sjajno pristaju na haljine i kratke hlače.

Organizira svoj buvljak i ne gomila nove stvari

Dok nam daje uvid u svoje omiljene jesenske kombinacije, Branka dobacuje ono što nikada na odmet naglasiti. Kako ekološki principi nalažu, dobro bi bilo odjeću reciklirati i nikako je gomilati.

Privatni album
I večernja varijanta u omiljenim tenisicama izgleda izvrsno.

"Ne gomilam obuću i garderobu, već s vremena na vrijeme napravim buvljak i tek potom nabavljam nove stvari. Dame koje kupe stvari na buvljaku mogu ih nazvati i novima, jer zaista prodajem stvari koje su rijetko i nošene", zaključuje Makaranka.

Privatni album
U kolekciji tenisica - Branka Vuković posebno cijeni svoje VANS-ice.

Promo
Dr. Martens klasični model ima i u bijeloj boji, koja je posljednjih godina pravi hit.

Čitajte i:

Kako je J.Lo zelenu Versace kreaciju upisala u vječnost: 'Bila je to lijepa haljina, nisam ni slutila'

Sva lica trapera u izvedbi Katie Holmes: Uz jednostavne komade u trenu postiže šik look

Modni dvoboj parova na špici: Dok su se dame potrudile zablistati, gospoda su išla linijom 'manjeg otpora'

Linker
19. travanj 2024 11:18