Franka Batelić
 Maja Jurović / Hanza Media
nikad ne izlaze iz mode

Svevremenski komad: Trendovi prolaze, no Hrvatice na špici vjerne su jednoj jakni

Prvim toplim danima vraćamo se proljetnom klasiku - kožnoj jakni, a poznate Hrvatice vole je nositi u svim modnim kombinacijama, no ponajviše onim ležernima.

Bez kožnjaka teško je zamisliti garderobu kojoj se okrećemo čim temperature malo porastu. Sunčano vrijeme na zagrebačku špicu izmamilo je poznata lica s naše scene, a od svih trendi komada izdvaja se upravo onaj klasični - kožna jakna bez koje naše djevojke ne mogu.

Iako se može kombinirati sa suknjama, lepršavim haljinama ili širokim hlačama, Hrvatice je vole nositi u onim jednostavnim outfitima koji na prvo mjesto stavljaju udobnost, a i dalje izgledaju trendi i moderno. Plave skinny traperice, jednostavna majica ispod i tenisice ili gležnjače - uniforma je to za šetnju gradom s kojom nema pogreške.

Traperice u sivoj boji i crnu jaknu uz gležnjače nosila je bivša missica Anica Kovač kojoj ovaj look baš dobro stoji. Na istu kartu igrala je i kćer voditeljice Tončice Čeljuske, Tihana. Uz plavi jeans i sivu majicu, Tihana je nosila jaknu ukrašenu aplikacijama koja će svakom modelu dati osvježeno lice i istaknuti ga iz mase. Retro okviri sunčanih naočala bili su modni dodatak kojim je zaokružila stajling.

Spica / Zagreb 01.04.2019. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota / Hanza Media
Anica Kovač

Spica / Zagreb 16.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Tihana Celjuska
Maja Jurović / Hanza Media
Tihana Čeljuska

Mladenački i opuštena bila je kćer televizijskog voditelja Saše Kopljara, manekenka Ariana, baš kao i PR stručnjakinja Martina Matušin koja se također ogrnula svojim primjerkom kožne jakne u crnoj boji i nosila ga uz traperice i gležnjače s potpisom Tabithe Simmons.

Spica / Zagreb 06.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Martina Matusin
Maja Jurović / Hanza Media
Martina Matušin
Spica / Zagreb 29.03.2019. / foto: Davor Matota / Ariana Kopljar
Davor Matota / Hanza Media
Manekenka Ariana Kopljar

Naočale velikih okvira su igrale ulogu modnog dodatka u stajlingu dizajnerice Marine Matić koja je sa sinom Vidom izašla u šetnju gradom. Dizajnerica se odmaknula od trenda traperica i uskočila u statement hlače koje su začinile inače jednostavnu crnu kombinaciju koja se sastojala od majice kratkih rukava, crnih gležnjača i kožne jakne, te sjajnom srebrnom bojom outfitu dala futuristički štih.

Spica / Zagreb 06.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic i sin Vid
Maja Jurovic / Hanza Media
Marina Matić

Dizajnerica Matija Vuica pokazala nam je kako je nositi uz suknju - ona se odlučila na midi model u jarkim bojama crvene i ružičaste, dok je ostatak outfita bio u neutralnoj crnoj. Gležnjače na vezanje i pletena Cult Gaia torba koju su prošlog ljeta trendseterice obožavale uklopile su se u ovu damsku kombinaciju s prizvukom rocka.

Dok su klasični modeli kožne jakne najpopularniji, dostupni su i oni u bojama od smeđe, žute pa sve do ružičaste ili plave koji u garderobu unose poželjnu promjenu. Ako se želite odmaknuti od klasičnih komada, odaberite oversize model kakav u svom ormaru ima pjevačica Franka Batelić. Uz trenirku i tenisice, kožnjaci se uklapaju i u sportski look, kao što je to ležerno nosila Istrijanka.

Spica / Zagreb 16.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Matija Vuica
Maja Jurović / Hanza Media
Matija Vuica

Spica / Zagreb 06.04.2019. / foto: Maja Jurovic /  Franka Batelic i pas OScar
Maja Jurović / Hanza Media
Franka Batelić

Linker
24. travanj 2024 08:28