NA PREMIJERI FILMA

Supružnici Jelena i Vito uvijek zagrljeni i elegantni, a bivša voditeljica Tihana Zrnić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena

Film ‘Deset u pola‘ u kina dolazi 2. prosinca, a premijera ovog bosanskohercegovačkog hita privukla je mnoga poznata lica. Svu pažnju ukrali su zaljubljeni supružnici Jelena i Vito.

Mnogi poznati nisu propustili premijeru komedije Danisa Tanovića “Deset u pola” u Cineplexxu Zagreb. Film su predstavili glumice i glumci Edib Ahmetašević, Anja Matković, Helena Vuković, Goran Navojec, Branko Đurić Đuro, scenarist Nikola Kuprešanin i producent Mirsad Purivatra.

Na premijeru su stigli Jelena Veljača i Vito Turšić, Joško Lokas, Damir Markovina, Tihana Zrnić te Tihana Harapin Zalepugin.

image

Jelena Veljača i Vito Turšić

PRESS

Supružnici koji uskoro slave pola godine braka vole zajedno izlaziti, a osim dobre predstave, vole pogledati i odličan regionalan film. Veljača je u bordo izdanju pokazala kako nositi crop top s dugim rukavima te pokazala trbuh, a odabrala je i dugačke široke hlače u istoj boji. Uvijek elegantan Vito i sada je nastavio u tom tonu, a sivilo modne kombinacije podignuo je s košuljom na prugice u svijetlo-plavoj boji.

Mlada bosanskohercegovačka glumica Helena Vuković u filmu glumi kćer jednog od vlasnika sarajevske ćevabdžinice, a vidjevši njezinu ulogu, mnogi smatraju kako je pred njom velika karijera. U Zagrebu je oduševila i modno, a crni elegantni kombinezon s tilom odlično se uklapio s velikom zlatnom naušnicom s crvenim detaljima.

image

Helena Vuković

PRESS

Protagonist filma Branko Đurić Đuro pozvao je publiku da od 2. prosinca dođu u kina i pogledaju fenomenalan film, koji će ih beskrajno zabaviti, a Goran Navojec također je napravio isto.

Na projekciji u Zagrebu je bio i glumac Goran Bogdan -“Punog srca mogu preporučiti 'Deset u pola', divan film, pravi blagdanski 'feel good' film koji sigurno nećete zažaliti ako pogledate. Dugo nisam gledao tako nešto da sam se tako dobro osjećao kad sam pogledao”, izjavio je Bogdan.

image

Goran Bogdan

PRESS

Nekadašnju misica, manekenku i voditeljicu Tihanu Zrnić ugledali smo u javnosti nakon dugo vremena. Televizijska komentatorica teniskih mečeva odjenula je usku prošaranu smeđu haljinu te crne čizme, a nije skidala osmijeh s lica što dokazuje to da se odlično zabavljala.

image

Tihana Zrnić

PRESS

Nakon projekcije, u organizaciji Sarajevo Film Festivala i gastronomskog vodiča Gault & Millau Croatia, prijatelji, partneri i ekipa filma “Deset u pola”, družili su se u novootvorenom restoranu Matrix Krešimira Macana uz specijaliteta chefa Marka Jantoleka i odabrana vina prema izboru vrsne sommelierke Manuele Maras.

Čitajte i: Uskoro u kinima: Komedija 'Deset u pola' pokušat će odgovoriti gdje se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu

Film je na regionalnoj turneji prikazan u sklopu Zagreb Film Festivala, na Festivalu autorskog filma u Beogradu, u Areni Cineplex u Novom Sadu, a nakon Zagreba bit će prikazan s dijelom ekipe filma i u Kranju, Slovenija. Turneja će biti zaokružena svečanom projekcijom s ekipom filma i redateljem Danisom Tanovićem u Sarajevu, 3. prosinca. Premijerno prikazan na 27. Sarajevo Film Festivalu, nakon toga na festivalima u Istanbulu i Dohi te na Zagreb Film Festivalu i na Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu.

image

Joško Lokas

PRESS

Tanovićev film “Deset u pola” nastao je u produkciji Obala Art Centra i Turske radio-televizije (TRT), i uz podršku BH Telecoma i Visit Sarajevo. Regionalni kino-distributer filma je dugogodišnji partner Sarajevo Film Festivala Con film grupacija u suradnji s tvrtkma Art Vista i Oskar film. Komedija “Deset u pola” u kina dolazi 2. prosinca.

image

Anita Letica i Iva Biondić

PRESS
Linker
19. travanj 2024 19:56