KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
za svaki uzrast

Suknja trudnice Jenne Dewan jednako dobro će pristajati svima: Sličnih modela ima već od 180 kuna

Jednostavna, a efektna, plisirana suknja je must have komad svake garderobe, a nalazi se i u ormaru poznate američke trudnice, glumice i plesačice koja ju je odlično nosila i pokazala da stoji baš svima, bez obzira na građu tijela, godine ili modni stil.

Trudnicama će plisirana suknja posebno šarmantno stajati. Za njom posegnite ako za vrijeme trudnoće trebate elegantni look, tada se nosi uz visoku petu ili cipele, a za svakodnevne situacije odlično se slaže i uz tenisice.

Voli ju nositi i popularna glumica Jenna Dewan (38), koja je trudnoću objavila u rujnu u ove godine. Svoje drugo dijete očekuje sa Steveom Kazeeom (44), nakon što se razvela od glumca Channinga Tatuma. Na filmski set smješten na ulicama Hollywooda Jenna je stigla u divnoj modnoj kombinaciji, u kojoj je dominirala plisirana suknja upečatljive boje koja je ove godine mini trend. Petrolej nijansa zelene boje izgleda efektno i upečatljivo, osobito ako krasi plisiranu suknju od lepršavog satenskog materijala.

Pasadena, CA  - *EXCLUSIVE*  - Jenna Dewan arrives ready to work the cameras at the Pasadena City Hall. The pregnant actress smiles for the cameras as she heads to set in a green dress, black crop top blazer and matching heels.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 481682781, License: Rights-managed, Restrictions: PLS HOLD PAPS ARE STILL WORKING ON STORY, Model Release: no, Credit line: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je midi suknju kombinirala uz crne komade - klasične salonke, crnu majicu i kratko rezani sako s ukrasnim zlatnim gumbićima. Istovremeno klasična i u trendu, ovakvu kombinaciju lako je složiti, a uvijek će izgledati moderno i ženstveno. Osim salonki na visoku petu, u zimskim danima slagat će se s visokim čizmama koje sežu do koljena i s dugim kaputom.

Pasadena, CA  - *EXCLUSIVE*  - Jenna Dewan works the cameras at the Pasadena City Hall. The pregnant actress smiles for the cameras as she heads to set in a green dress, black crop top blazer and matching heels.

BACKGRID USA 7 NOVEMBER 2019, Image: 481682711, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suknje slične onoj kakvu je nosila glumica nalaze se u ponudi nama poznatih high street brendova, po povoljnim cijenama, a mnogi modeli dolaze u ovoj posebnoj boji. Plisirane suknje nose se već nekoliko sezona, a modeli od satenskog materijala prevladavaju ove godine. Izdvojili smo modele koje možete "uloviti" na web shopovima i u fizičkim trgovinama.

Zara, 199,90 kn

Stradivarius, 199,90 kn

Reserved, 179,90 kn

H&M, 34,99 €

Linker
13. travanj 2024 21:51