Petra Kurtela i Ana Bacinger
 PETAR SANTINI
look za iskopirati

Stajling za peticu: Cijeli look poznate Varaždinke baš je za ukrasti

Za ljetne vrućine odličan odabir su, uz lepršave suknje i haljine, i kombinezoni - naravno, od laganijeg materijala. Taj komad osobito je zahvalan jer nudi gotov look bez mnogo truda, a može izgledati jako efektno. Jedan takav nosila je i modna blogerica i influencerica Ana Bacinger.

Lagani laneni materijal, pastelna boja i ukrasni dugmići krase kombinezon koji je odjenula Varaždinka Ana Bacinger. Idealan za ljetni dan u kombinaciji s ravnim cipelama, a isto tako odlična večernja kombinacija uz trendi strappy sandale, ovakav model isplati se imati pri ruci.

Naša blogerica u svoju je kombinaciju uključila sve aktualne trendove sezone i složila šik stajling s prizvukom uvijek poželjnog francuskog stila. Pleteni ceker, kakvom ne bi odoljela ni Jane Birkin, pridonio je tom looku, baš kao i njezina frizura koju stilizira u nemarno razbarušeni kratki bob s gustim šiškama. Crveni ruž zaokružio je stajling i pristajao uz još jedan crveni detalj - sandale na vezanje.

PETAR SANTINI
Ana Bacinger

Inače dostupni u neutralnim i pješčanim tonovima, pastelno plava odmak je od ostalih modela kombinezona koji su trenutačno jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta. Tako se modna blogerica u toj nježnoj nijansi i svestranom komadu uspjela istaknuti među brojnim damama koje su stigle u park-šumu Grmoščica, gdje je L'Occitane predstavio svoje beauty novitete za ljeto.

Među uzvanicama bile su glumice Bojana Gregorić Vejzović i Petra Kurtela, blogerice Maša Zibar i Nika Turković, voditeljica Lana Pavić te Suzy Josipović Redžepagić koje su većinom birale nježne žute modne kombinacije, prigodne za ove tople dane. Njihova izdanja pogledajte u galeriji.

Linker
17. travanj 2024 16:44