U NJENOM STILU

Stajling rezerviran za modno odvažne! Borna Kotromanić svaku odjevnu kombinaciju zna začiniti originalnim izričajem

51-godišnja zaljubljenica u modu neiscrpna je modna inspiracija, a modne lekcije redovito održava na društvenim mrežama. Sada je trendi komade uparila s detaljima svog osebujnog modnog izričaja i stajlingu dala sasvim novu dimenziju!

U nedostatku modne inspiracije nove ideje uvijek možemo pronaći na društvenim mrežama diplomirane ekonomistice, bivše dizajnerice i aktualne životne savjetnice Borne Kotromanić dobro poznate po osebujnom modnom stilu koji se nekima sviđa, nekima ne - no kod svih zasigurno potiče kreativnost.

Borna je tako održala lekciju u kombinaciji na kakvu se usude samo modno odvažni. Lakirane crne hlače visokog struka iskombinirala je s bijelom majicom na kojoj je upečatljiv print, a čije su se nijanse savršeno uparile s predimenzioniranom bež "čupavom" bundicom ukrašenom kožnim detaljima.

Čitajte i: Borna Kotromanić o razvodu od Luke Rajića: ‘Prvog supruga nisam birala srcem nego glavom‘

Trendi modnim komadima zaljubljenica u modu dodala je svoj originalni "touch" pa je čitavu modnu priču zaokružila bijelim sandalama na platformu koje je uparila s čarapama iste boje i bijelom torbicom.

Čitajte i: Borna Kotromanić ponovno testira modne granice: Na reviju stigla u komadu koji se malo njih usuditi nositi

"Operna sezona THE NUTCRACKER uživo", napisala je kratko Borna u opisu fotografije na kojoj pozira vidno raspoložena.

Ovih dana životna savjetnica ima više razloga za slavlje, a da ovih dana posebno uživa pokazala je jučerašnjom fotografijom na Instagramu na kojoj zagrebačkim restoranom TheAtrium by FILHO šeta u plavom džemperu, crvenim kratkim hlačicama i dugim čarapama bijele boje, dok u jednoj ruci nosi buket cvijeća, a u drugoj malu crnu torbicu.

"Rođendanski tjedan", stavila je u opis fotografije Borna koja je prije dva dana napunila 51. godinu, a nakon prvog slavlja, uslijedilo je i drugo, ali samo s njezinim sinovima. Za tu prigodu odjenula je crni čipkasti bralette, crni čipkasti bodi i crne elegantne hlače te se začinila visećim naušnicama i remenom.

Linker
19. travanj 2024 23:58