Sasa Buric CROPIX
Sve oči uprte u njih

Splitska špica vrvi od modno usklađenih parova: Glumica i njezin suprug pomeli svu konkurenciju

Čim su se temperature digle, mnogi ljubitelji mode i dobrih stilskih spojeva prošetali su centrom Splita kako bi pokazali svoje nove krpice. Među njima posebno su se istaknuli Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Boran te pokazali da su jednostavni komadi s 'karakterom' u fokusu ove sezone.

Gdje god se pojave, glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, splitski psihijatar Boran Uglešić privlače poglede svojim smjelim i nimalo dosadnim stilom. Kada zajedno dolaze na neko događanje, trude se modno uskladiti pa su i na 77. rođendanu Slobodne Dalmacije u Splitu bili glavne zvijezde.

Ana je za ovaj događaj izabrala jednu vrlo jednostavnu haljinu nešto šireg kroja divne plavo-sive boje, a zanimljiv štih dala joj je čipka na dekolteu. Uz nju nosila je veliku dizajnersku torbu brenda Yves Saint Laurent, dok je stopala ukrasila otvorenim sandalama na petu.

Split 17062020                                             
Slobodna Dalmacija u Galeriji umjetnina u Splitu dodjelila je nagrade i domjenkom proslavila 77. rodjendan( Ana Gruica Uglesic i Boran Uglesic)                                                             Foto : Sasa Buric  / Cropix
Saša Burić CROPIX

Neizostavne su bile i sunčane naočale koje Splićanke nose neovisno o vremenskim (ne)prilikama, a tetovaže na stopalima radile su kontrast elegantnim naušnicama.

Njezin suprug također je bio u plavo-sivom tonu - elegantne hlače obogatio je remenom, a bijelu košulju sakoom na pepita uzorak. Slip-on tenisice i sunčane naočale zaokružile su ovu modnu priču.

Iako je Ana prije bila vjerna nešto svjetlijoj boji kose i kratkim frizurama, čini se da joj je midi dužina kose trenutno draža te ju po potrebi ukrasi laganim valovima. Sve u svemu, ovo je dokaz da čak i jednostavna haljina može nositi cijeli stajling, uz, naravno, odgovarajuće dodatke.

Čitajte i:

Ovo od nje ne bismo očekivali! Nikolina Pišek ponavlja trend i artikl oko kojeg se lome koplja

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Špica je oživjela: Njome su prošetale dvije poznate dame u hit komadu sezone, kojoj bolje stoji?

S plaže u glomazne čizme: Poznata Splićanka godinama se ne skida iz ovih čizama

Linker
15. travanj 2024 04:18