instagram
u bojama kultnog tramvaja

Sonja Kovač pokorila Milano: Jedan komad iz H&M-a u spoju s luksuzom izgleda očaravajuće

Modna sezona u kojoj svjetski dizajneri predstavljaju kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2019. u punom je tijeku, a prije dva dana svoja je vrata ljubiteljima visoke mode otvorio i Milano.

Kritičari, urednici i blogeri pohrlili su na Tjedan mode u glamurozan talijanski grad u kojem se ovih dana prikazuju revije modnih velikana kao što su Salvatore Ferragamo, Moschino, Roberto Cavalli...

I dok se novinari fokusiraju na ono što se događa na pisti, blogerima i fotografima poprilično je zanimljivo i okupljanje prije revija, kad nastaju nevjerojatne street style fotografije koje će u nadolazećim mjesecima iskakati s društvenih mreža i stvarati neke nove trendove.

Među slavnim svjetskim blogerskim licima, u Milanu se našla i hrvatska uzdanica scene influencera Sonja Kovač, koja se zanimljivim outfitom itekako iskazala.

Za prvi dan Tjedna mode na koji je stigla kako bi pogledala modne revije, Sonja je odjenula odličnu zagasito žutu kombinaciju uske dolčevite iz H&M-a i suknje s bogatim resicama koja je sigurno privlačila pažnju.

Glamurozni dnevni outfit blogerica je upotpunila sunčanim naočalama Toma Forda, smeđim gležnjačama kuće Fendi, tankim remenom i torbicom s potpisom Salar Milano.

Press foto

Torbica u modelu Polly, s hit zmijskim uzorkom, u online dućanu brenda Salar Milano prodaje se po cijeni od 562 eura.

Uz Sonjin stajling savršeno se uklopio starinski žuti tramvaj, koji je fotografiji dao romantičan štih.

U sklopu prvog dana Sonja je pogledala reviju brenda Annakiki, dok je drugi dan bio rezerviran za reviju kuće Genny i novu kombinaciju.

Instagram Sonja Kovač

Model on the catwalk
Annakiki show, Runway, Spring Summer 2019, Milan Fashion Week, Italy - 19 Sep 2018, Image: 387453476, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Fotografija s revije brenda Annakiki

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRALIA, AUSTRIA, FRENCH POYNESIA, GERMANY, NEW ZEALAND ** Milan, ITALY  - Genny - Model On Catwalk during Milan Fashion Week 2019 Ready To Wear For Spring Summer.

Pictured: Genny



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 387631242, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Fotografija s revije brenda Genny

Linker
05. travanj 2024 02:36