Instagram
divlja u srcu

Sofia Vergara na ljetovanju s prijateljicama u badiću kakav ćete odmah poželjeti

Zgodna zvijezda serije "Moderna obitelj" već nosi kupaći kostim s uzorkom koji će nadolazeće godin evladati gradskim asfaltom i plažama. I u minijaturnom badiću izgleda nevjerojatno dobro, a zasluge za to pripisuje suprugu Joeu.

Leopardski print na velika će se vrata vratiti na jesen, a modni znalci šuškaju da ćemo egzotične printove obožavati i nadolazećeg ljeta.

Pronicljive trendseterice uzorak koji će uskoro preplaviti dućane prepoznale su već ove sezone, a među njima se nalazi i Sofia Vergara koja je na odmoru zablistala u hit bikiniju sa sitnim leopardskim pjegama.

Instagram

U oskudnom bikiniju 46-godišnja Vergara izgleda fantastično, što zahvaljujući dobrim genima, što zahvaljujući suprugu Joeu. Naime, slavna glumica priznala je da ju je upravo suprug Joe Manganiello, veliki zaljubljenik u zdrav način života, potpuno 'preobratio' i pomogao joj da tijelo dovede do savršenstva. Otkako se zaljubila u Joea, Sofia izbjegava sol, slatko jede samo vikendom te predano vježba uz trenericu Jennifer Yates zbog čega i na fotografijama koje nisu fotošopirane izgleda odlično.

Instagram

Nakon veselog rođendanskog slavlja početkom srpnja, zvijezda serije "Moderna obitelj" nastavila je ljetovanje na svojoj najdražoj lokaciji - u kući koju ona i njezin suprug zovu Casa Chipi Chipi.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

O bajkovitoj kući uz more paparazzi nisu uspjeli doznati mnogo, zna se samo da je smještena na nekom karipskom otoku i da slavni supružnici u njoj borave tijekom cijele godine, kako bi napunili baterije.

46-godišnja Sofia, koja obožava druženja s obitelji i prijateljima, na odmor u luksuznu kuću često dovodi rođakinje i prijateljice s kojima uz smisao za humor i raskošne zabave dijeli i modni ukus.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

S fotografija koje Sofia redovito objavljuje na Instagramu možemo primijetiti da veselo društvo obožava dugačke kaftane, lepršave maxi suknje i živahne uzorke koji pozivaju na ljetne radosti.

Instagram

Linker
16. travanj 2024 12:13