Getty Images for Writers Guild
NIMALO KLASIČNO ODIJELO

Slavni par podizao obrve zbog outfita

Iako se brojni holivudski parovi trude barem malo uskladiti za odlazak na svečana događanja, jedan od omiljenih sve je podignuo na novu razinu.

Iako je odijelo dugo vremena smatrano odjevnim predmetom rezerviranim za muškarce, još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća predstavljeno je kao must have komad za žene, a posljednjih nekoliko sezona je neizbježno i u svakodnevnim outfitima. Komad koji olakšava poslovne kombinacije postao je česti odabir slavnih glumica i za crveni tepih.

Jedna od onih koje često posegnu za kombinacijom hlača i sakoa je i glumica Emily Blunt (35) koja je za dodjelu Writers Guild Awards odabrala crno odijelo, baš kao i njezin suprug, glumac i redatelj John Krasinski (39).

NEW YORK, NY - FEBRUARY 17:  Emily Blunt and john krasinski attend the 71st Annual Writers Guild Awards New York ceremony at Edison Ballroom on February 17, 2019 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Writers Guild of America, East)
Getty Images for Writers Guild o

I dok je on odabrao klasičan model s leptir mašnom, Emily je bila daleko od klasike, prvenstveno zahvaljujući predimenzioniranoj leptir mašni i detaljima zbog kojih je sako od žakarda bio daleko od običnog.

Emily je odabrala odijelo talijanskog modnog brenda Dolce&Gabbana s damast uzorkom, a kraj velike mašne, koja je bila i razlog zbog kojeg je glumica odabrala taj outfit, sve je ostalo stavljeno u drugi plan. Make-up je svela na minimum i jedino se isticao njezin ružičasti ruž, kosu je skupila u punđu, a od nakita je nosila samo veliki, zlatni prsten.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 17:  Emily Blunt and John Krasinski attend the 71st Annual Writers Guild Awards New York ceremony at Edison Ballroom on February 17, 2019 in New York City.  (Photo by Nicholas Hunt/Getty Images for  Writers Guild of America, East)
Getty Images for Writers Guild

Emily Blunt and John Krasinski
71st Annual Writers Guild Awards, Inside, New York, USA - 17 Feb 2019, Image: 414404365, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
18. travanj 2024 17:12