mala modna lekcija

Slavne voditeljica i pjevačica u rozom modnom dvoboju: Koja zaslužuje modnu peticu?

Ovog proljeća nose se intenzivne boje, među kojima prednjači zelena i - bubblegum ružičasta, koja odlično izgleda u kombinaciji s crvenim i narančastim bojama. Za savjete kako je nositi inspirirajte se slavnim damama.

Britanska voditeljica Amanda Holden i američka pjevačica Ashley Roberts poznate su po odvažnom modnom stilu, jarkim bojama i neodoljivim uzorcima, a posljednjih dana paparazzi su ih uhvatili na putu do posla u hit boji sezone - ružičastoj.

Bubblegum ružičasta nametnula se kao najupečatljivija nijansa ovog proljeća i ljeta uz zelenu, ljubičastu, narančastu i kraljevski plavu.

Komadi u ovoj boji instantno popravljaju raspoloženje i odlični su za svake prilike, kako poslovne, tako i privatne. Također jako dobro funkcioniraju za igranje s color-blocking tehnikom u kojoj se spajaju dvije ili više izražajnih boja na suprotnim stranama spektra ili pak različite boje, ali bliže na spektru.

Čitajte i: Lady Gaga modno oduševila na Oscarima: Što joj bolje stoji - odijelo ili haljina?

image

Amanda Holden

RBP MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Amanda je ružičasto odijelo kombinirala s crvenim topom i crvenom torbicom, dok je cipele isfurala također u ružičastoj boji. Look je, kao što to inače radi, začinila velikim sunčanim naočalama i elegantnom ogrlicom i narukvicom. Crvena se odlično slaže s ružičastom, iako su te dvije boje vrlo slične jedna drugoj, no uvijek ostavljaju 'wow efekt'.

image

Ashley Roberts

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zaslužile su modni Oscar! Predstavljamo sve kraljice holivudskog crvenog tepiha

Na drugom kraju svijeta, Ashley je na putu do International Studiosa isfurala ružičaste hlače na crtu i kaput u istoj boji, a spojila ih je s narančastim topom s prorezom na dekolteu. I ona je poput Amande obula ružičaste salonke, no torbica je ipak bila u bijeloj boji. Ashley obožava sunčane naočale i to one s manjim okvirima.

Obje dame održale su malu modnu lekciju kako se nosi intenzivna ružičasta boja, no ako vam se ovaj spoj ne sviđa, uvijek je možete spojiti s bijelom bojom ili pastelnim nijansama.


Linker
18. travanj 2024 14:38