NA PUTOVANJU IZ SNOVA

Sjajno joj stoji: Maja Šuput oduševila outfitom poput glumica iz meksičkih sapunica

Pjevačica već gotovo tri tjedna uživa u putovanju sa suprugom i malenim Bloomom, a ovoga puta pratiteljima je održala modne lekcije!

"Putovanje ne počinje dolaskom na destinaciju već polaskom. Epizoda Bloom osvaja Mexico kreće sad", napisala je Maja Šuput u opisu fotografije na Instagramu kojom su prije gotovo mjesec i dana ona, njezin suprug Nenad Tatarinov i maleni Bloom najavili putovanje iz snova.

Svakoga dana pratitelji naše pjevačice i poduzetnice uživaju u fotografijama s bajkovitih plaža i luksuznih restorana, a čini se kako obožavatelje naše pjevačice najviše vesele fotografije Blooma.

Prije nekoliko dana Nenad i Bloom su pozirali u "matching outfitima" za Instagram ponosne mame, a sada je glazbenica odlučila skrenuti pažnju na sebe.

Čitajte i: Može li slađe!? Majini pratitelji oduševljeni ‘matching outfitima‘ Blooma i Nenada

Maja je jednom prilikom priznala da badiće kupuje na putovanju kada dođe do željene destinacije, a čini se da joj je važno i da se prilikom boravka u inozemstvu uklopi u tamošnju kulturu odijevanja.

Baš poput poznatih ljepotica iz meksičkih serija, Maja je za Instagram pozirala u dva outfita za modno odvažne dame.

Za noćnu šetnju izabrala je crop top s naramenicama u kompletu s drugom suknjom istog uzorka i boje koja ima duboke proreze s obje strane.

Cijelu kombinaciju zaokružila je žutom torbicom i sandalama u istoj nijansi, a na glavi je nosila šešir.

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

Da obožava kompletiće, Maja je pokazala i posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj poput prave dame pozira bosonoga na pletenoj stolici u šarenom crop topu i dugoj suknji istog uzorka, i, po običaju oduševljava pratitelje koji su je obasuli komplimentima.

Linker
25. travanj 2024 06:55