Instagram
modni trikovi trendi francuskinja

Šik outfit inspiriran Parižankama: Ovaj spoj nikada nije izgledao bolje, a vjerojatno sve komade već imate u ormaru

Ponekad je tajna dobrog izgleda u jednostavnosti - komadi koji su stalan dio garderobe uz malu pomoć modnih dodataka s lakoćom mogu biti recept za outfit u kojem ćete se osjećati i izgledati dobro.

Promjenjivo vrijeme traži prilagodbu kada je u pitanju smišljanje outfita, a kardigani se nameću kao izbor koji je idealan za slojeviti outfit. Uz traperice, ovaj lagani pleteni ogrtač izgledat će neodoljivo, a inspiraciju za kombiniranje ponašli smo na Instagramu.

Trendseterice inspirirane francuskim šikom u svojim outfitima često kombiniraju ovo pletivo koje se može nositi na bezbroj načina. Ide s haljinama i suknjama, no posebno dobro izgleda i uz traperice i proljetne cipele te pletenu torbu i crveni ruž. Ovakvu kombinaciju jednostavno je složiti i vjerojatno je već imate u ormaru.

Na raspolaganju je mnoštvo načina za kombiniranje - pročišćeni look najlakše će se postići uz bijele traperice i kardigan u kremastoj bež boji. S plavim jeansom lijepo će funkcionirati pastelne boje poput ružičaste ili žute, a crne traperice vole jarke boje poput crvene ili zelene. Kada je model traperica u pitanju, ovog proljeća kao must have modeli nameću se oni zvonolikih nogavica, modeli sa širokim nogavicama i traper koji je rezan iznad gležnja.

Cijeli outfit začinite popularnom torbicom od rafije i pletenim cipelama na nisku petu koje su ove sezone pravi hit za proljeće ili pak s jednim cipelama životinjskog uzorka koji će romantičnom stajlingu dati trendovsku notu.

Elegantna u bijelom

Zara, Stradivarius
Kardigan Zara (199,90 kn), torba Stradivarius (299,90 kn), traperice Zara (199,90 kn) i salonke Zara (349,90 kn)

Casual stil s plavim traperom

Top Shop, Bershka, H&M
Kardigan H&M (14,99 €), torbica Bershka ( 104,90 kn) i hlače Bershka (199,90 kn), cipele Top Shop (£69)

Zavodljivo i šik uz zelenu i crnu

Top Shop, Zara, H&M, &OtherStories
Kardigan &OtherStories (£59), torba H&M (39,99 €), traperice Zara (199,90 kn) i balerinke Top Shop (£22)

Linker
18. travanj 2024 18:43