OUTFIT BEZ GREŠKE

Severina još jednom potvrdila modnu odvažnost: U vibrantnim bojama od glave do pete oduševila obožavatelje

Od fluorescentno zelene do plave koja "vrišti" - pjevačica zna kako zablistati u upečatljivim bojama gdje god se pojavi što, očekivano, nikad ne prođe bez komentara i pohvala.

U outfitu rezerviranom samo za modno odvažne, Severina je ponovno oduševila pratitelje i pokazala im kako se nose vibrantne boje "od glave do pete". Crni dekoltirani korzet uparila je sa sjajnim plavim hlačama, salonkama iste boje ukrašenima srebrnim detaljima te plavim dugim kaputom leopardskog uzorka.

Čitajte i: Severina ‘zapalila‘ društvene mreže: Nije ostala dužna protivnicima cijepljenja zbog čega mnogi slave njezin pothvat

"50 nijansi plave", napisala je Severina u opisu fotografije kojom je održala još jednu u nizu modnih lekcija na koje su ovih blagdana već navikli njezini obožavatelji.

Osim odličnim modnim kombinacijama, pjevačica se pohvalila i novim poslovnim pothvatom otkrivši pratiteljima kako ćemo je 31. prosina moći pratiti na novoj regionalnoj televiziji - Uni TV gdje će voditi TV Show.

Nova stranica u karijeri

"31. prosinca sjednite i udobno se smjestite, jer vam @bhtelecom na #MojaTV i #MyTV servisu donosi najbolji regionalni novogodišnji TV show. Ako smo se Tarik, Halid, Helena, Laka, Vajta, raja i ja na snimanju odlično zabavljali, onda ćete i vi uživati...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u upečatljivom fluorescentno zelenom sakou ispod kojeg nosi samo "Dolce & Gabanna" komplet topića i kratkih hlača.

Čitajte i: Čista modna petica: Bivša misica Fani Čapalija pozirala u kaputu kakvog želimo u svom ormaru

Pjevačica se trenutno nalazi u Sarajevu gdje je još početkom prosinca snimila novogodišnji program.

Linker
19. travanj 2024 22:42