modne štreberice

Sestre od kojih se rado prepisuje: Odrekle su se minica i dekoltea, ali s tim su zaradile prestižne titule

Možda je starija sestra Kate postala vojvotkinja i udala se za princa, ali ni mlađa sestra ne kaska za njom. Osim što su dobro izabrale svoje životne partnere, sestre Middleton krasi sličan modni ukus.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton postala je modna ikona čim je zakoračila u kraljevsku obitelj.

image
Kate uvijek mami pažnju.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezine smjele modne kombinacije pod velikim su povećalom, ali je Kate došla do toga da je se i sluša što govori. Svu svoju energiju usmjerila je na aktivno pomaganje zajednici, a pri tome se čini da je našla savršeni balans između obitelji i posla. Istu ravnotežu pronašala je i u modnim kombinacijama jer nerijetko je vidimo u vrlo ležernim outima, u prsluku, vesti i ravnim glomaznim čizmama. U protokolu Kate nikada ne griješi, tu je vjerna klasici pogotovo kad bira kapute ili haljine, a sličan izbor bira i Pippa.

image
Kate obožava sportske i ležerne kombinacije.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
Kate i Pippa u noćnim izlascima...
FOCUS PICTURES, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

"Kate je od početka veze s Williamom pazila što će staviti na sebe. Je li to zato što se željela dokazati kraljevskoj obitelji ili je to jednostavno njezin stil, ne možemo znati, ali jedno je sigurno - nikada nije viđena u riskantnoj odjeći", rekao je jednom prilikom Anthony McGrath, celebrity stilist i predavač na Fashion Retail Academiji u Londonu koji je Kateino modno putovanje stavio pod povećalo.

Kada se 2011. udala za Williama i službeno postala članom kraljevske obitelji, njezini outfiti su naočigled postali još skromniji i jednostavniji.

"Morala se odreći lepršavih, kratkih haljina, mini suknji i otkrivenog dekoltea", dodao je stilist.

image
Vrijeme partijanja je danas daleko iza njih...
CAN NGUYEN/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA
image
Kate u boji fuksije
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine zbog svoje je pojavnosti postala preko noći zvijezdom svjetskih medija. Pippa Middleton nije bila oduševljena novostečenom slavom iako se bavila PR-om i bila event menadžerica. Ipak u svakom javnom pojavljivanju, sestre su postale odmjerene i otmjene.

image
Kate Middleton na Oxfordu u minici i visokim čizmama
STEPHEN LOCK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
Obje sestre vole zelenu boju.
KEN GOFF ROTA/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image
Pippa također rado slijedi pravilo manje je više...
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Možda je Kate upoznala princa svog života, ali ni Pippa nije prošla loše. Za svog izabranika odabrala je imućnog bankara kojeg je upoznala na egzotičnom i mondenom St. Bartsu. Mnoga je srca slomila kada je 2016. objavila da se zaručila za Jamesa Mathewsa. Par se i vjenčao u svibnju 2017., a prije dvije godine rodio im se i sin Arthur Michael William.

image
Pippa je brižna i elegantna majka.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 17:41