Instagram
komadi s potpisom

Samo Severina može ovakav baloner nositi kao haljinu, ali sandale su pravi hit: 'Ako ikada spustim pogled, bit će to zbog njih'

Domaća pjevačica trenutačno se nalazi u Beogradu gdje radi na promociji svoje nove turneje. Severina kao da ne stari, smatraju njezini obožavatelji koje je oduševila novim fotografijama u senzualnom izdanju.

"Ako ikad spustim pogled, to će biti samo onda kad se budem divila svojim novim štiklama...a ove su neodoljive", napisala je pjevačica Severina (47) uz fotografiju na kojoj pozira u ženstvenom modnom izdanju i u strappy sandalama za poželjeti. Za stajling koji je nosila u Beogradu trebala su joj samo dva modna komada - efektni baloner i dizajnerske cipele.

Kao što je već neko vrijeme sasvim uobičajena praksa, baloner, sako ili kaput nose se u ulozi haljine pa ga je tako stilizirala i Severina. Njezin dolazi s potpisom dizajnera Michaela Lo Sordoa i s web stranica je rasprodan, a cijena mu iznosi gotovo 4 tisuće kuna. U jarko ružičastoj boji, svileni baloner izgleda poput kućnog ogrtača koji je pjevačica stegnula u struku i nosila poput haljine na preklop.

Upečatljivi ružičasti baloner uskladila je sa sandalama s tankim remenčićima i ukrasnom aplikacijom koja se nalazi na peti te tako ženstveni stajling dodatno začinila i dala mu romantičnu notu. Cipele potpisuje talijanska modna kuća Dolce&Gabbana te dolaze po vrtoglavoj cijeni od oko 11 tisuća kuna.

Michael Lo Sordo baloner €526.42 (Net-a-Porter)

Dolce&Gabbana €1.500

"Neka vam sude. Neka vas pogrešno shvate. Neka vas ogovaraju. Njihova mišljenja nisu vaš problem! Ostanite ljubazni, predani ljubavi i slobodni u vašoj autentičnosti. Bez obzira na to što oni rade ili kažu, ne sumnjajte u svoju vrijednost i u ljepotu svoje istine. Samo nastavite blistati kao do sada", napisala je splitska pjevačica na svom Instagramu, a obožavatelji su se složili s njezinim razmišljanjem.

Linker
21. travanj 2024 14:19