Profimedia, KCS Presse
celine kroz godine

Samo ona može prošetati u hlačama koje izgledaju kao ronilačko odijelo

Jedinstveni stil pjevačice nekome će se svidjeti, netko će ga popljuvati, no sigurno je da će je svi primjetiti. Celine Dion se voli poigrati s modnim komadima koje uvijek nosi sa stavom.

Glazbena diva Celine Dion (50) s godinama se transformirala u modnu ikonu koju više ne viđamo samo u glamuroznim izdanjima. Avangardne i ekscentrične modne kombinacije postale su njezin potpis pa se ulicom često s velikim osmijehom na licu i samopouzdanjem prošeta u neobičnom outfitu.

Jedno je sigurno - njezin stil nikada nije dosadan, a pjevačica ne mari za nametnute okvire i odijeva ono što voli, iako će neki reći da to nije u skladu s njezinim godinama. Na Instagramu često dijeli svoje modne kombinacije, a fotografi su je nedavno uhvatili u Parizu gdje je spojila nekoliko boja i uzoraka. Sako svijetloplave boje nosila je s crvenom pletenom majicom i crnim neoprenskim hlačama preko kojih je nosila dodatak koji podsjeća na ronilačko odijelo, no u chic izdanju jer ga krase leopard točkice. Naočale kao neizostavni statement dodatak, koji je dio gotovo svakog njezinog outfita, upotpunile su stajling.

Céline Dion leaves the Hotel Crillon in Paris, January 31th 2019, Image: 411439353, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Komadi koje je nosila ne može si priuštiti svatko jer dolaze s vrtoglavim cijenama - sako je vrijedan 2500 dolara, a 'ronilački' dio outfita potpisuje Calvin Klein i dolazi po cijeni od 2900 dolara. Balenciaga, Vetements, Givenchy, Balmain i Off-White još su neki od luksuznih brendova koje ona uživa nositi.

Celine je tako posljednjih godina iznenadila modni svijet i počela uvelike privlačiti pažnju na sebe zbog unikatnog stila. Dok je neki gledaju u čudu, neki su impresionirani njezinim otkačenim stajlinzima i stavom uz koji ih ih pjevačica nosi. Od početka svoje karijere je pokazivala da voli modu, a sada pokazuje i hrabrost za odvažno poigravanje s njom.

Céline Dion during the L'Oreal shooting at the Plaza Athénée on 30 January 2019 in Paris, France., Image: 411367156, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Bazični komadi ne nalaze mjesto u njezinoj garderobi pa je nikada nećemo vidjeti u casual modnoj kombinaciji već su obilježja njezinog stila odvažnost, upečatljivost i dramatičnost. Za stilsku transformaciju zadužen je stilist Law Roach kojeg je angažirala 2017. godine. Roach, koji je ujedno i stilist mlade glumice Zendaye, predstavio joj je stil obilježen modnom avangardom. "Ne treba se svima sviđati ono što radiš. Ako se to dogodi, za mene je to dosadno", rekao je jednom prilikom stilist koji je s Celine odmah kliknuo.

BGUK_1471879 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Paris, FRANCE  - Canadian singer Celine Dion poses for photographers as she leaves Hotel de Crillon in Paris. Celine wore a bright yellow coat with white trainers.

Pictured: Celine Dion

BACKGRID UK 29 JANUARY 2019, Image: 411162209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Celine Dion and Pepe Munoz leaving for Folies Bergeres Paris le 25 janvier 2019, Image: 410468968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Linker
16. travanj 2024 09:20