Renata Sopek
 Maja Jurovic/CROPIX / Hanza Media
uz to je i povoljan!

Sako Renate Sopek je magnet za poglede na špici, a znamo i gdje ga možete pronaći

Voditeljica i fitness trenerica iz sportskih outfita bez problema uskoči i u one elegantnije. U jednom stajlingu koji je lako kopirati prošetala je centrom Zagreba i dala nam modnu inspiraciju za svakodnevni look.

Voditeljica Renata Sopek jednim je modnim komadom začinila svoj look i dala mu proljetnu i trendi notu. Sako nam je u proljetno vrijeme odlična zamjena za jaknu ili lagani kaput te je posljednjih sezona nezaobilazni dio garderobe, ne samo one poslovne već i svakodnevne ili pak svečanije.

Skinny traperice s poderotinama i obična siva potkošulja ne bi činile toliko zanimljivu kombinaciju da ih fitness trenerica nije upotpunila sa sakoom u poželjnoj proljetnoj boji, onoj ružičastoj koja će plavušama uvijek odlično pristajati. Model koji je nosila dostupan je svima - ulovila ga je na policama high street brenda Zara i to po povoljnoj cijeni od 299,90 kuna.

Spica / Zagreb 11.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Renata Sopek
Maja Jurovic/CROPIX / Hanza Media
Renata Sopek

Sako s reverima nosila je u casual kombinaciji te cijelu priču zaokružila salonkama na visoku potpeticu i crnom torbicom sa špricanim uzorkom. Uz malo truda, Renata je privukla pažnju prolaznika, ponajviše zbog upečatljive boje sakoa koji se lako prilagođava svakoj prigodi.

Ponuda high street trgovina puna je odličnih modela sakoa, od onih opuštenog kroja bez gumbića, onih na kopčanje ili pak modela uz koje dolazi i odgovarajući remen koji će naglasiti struk. Uz ovaj koji nosi Renata, pronašli smo ih još nekoliko u ružičastoj boji koji će biti adut iz ormara u narednim mjesecima pred nama.

Spica / Zagreb 11.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Renata Sopek
Maja Jurović /
Renata Sopek

Linker
19. travanj 2024 08:34