Odlična inspiracija

Rita Ora zablistala i oduševila: Rokerski chic idealan za glazbene festivale

Glazbenica je posjetila jedan od najvećih glazbenih festivala gdje je pokazala kako se idealno odjenuti za cjelodnevno slušanje koncerata na otvorenom.

Pjevačica Rita Ora, kao i mnogi u Engleskoj, ovog vikenda nije propustila jedan od najvećih festivala - Glastonbury. Iako nije nastupala, bila je dio mnogobrojne publike koja danima prati brojne bendove i izvođače koji nastupaju u Somersetu. No, ono čime je Rita posebno oduševila je njen odlično odabran stajling koji bi mogao postati uzor svim posjetiteljicama festivala koje žele ostaviti dojam svojom pojavom, a istovremeno se zaštititi od hladnoće i kiše.

Ora je odabrala duge hlače od PVC-a koje su skinny kroja i odlično joj pristaju te je ovaj upečatljivi komad nadopunila statement kožnim remenom. Da bi malo "razbila" taj darkerski štih, odabrala je romantičan i seksi top u nježno ružičastoj boji s decentno izvezenim cvjetnim uzorkom. S gornje strane ukrašen čipkom, s donje je imao našivene ukrase od iste tkanine u obliku latica.

image

Rita Ora na Glastonbury festivalu

PROFIMEDIA

Na nogama je imala crne gumene čizme Wellington, obaveznu obuću za ćudljivo englesko vrijeme i festival čiji se pašnjaci u ovo doba godine obavezno pretvore u blato.

Čitajte i: Donosimo veliki vodič ljetnih festivala: Evo gdje ćete slušati glazbu i plesati do jutra

Ovu šik kombinaciju je začinila brojnim ogrlicama s privjescima, a kosu je pustila da slobodno pada u kovrčama. Nosila je crne, futurističke sunčane naočale.

Ubrzo se utoplila s oversized motorističkom jaknom u jarko crvenoj boji, dok je u ruci nosila kapu sa šiltericom, jer na festivalu se nikad ne zna kada će vam zatrebati - dobro to znaju svi oni koji ih posjećuju.

image

Kasnije je obukla jaknu

PROFIMEDIA

Pjevačica je na festival došla ubrzo nakon što je javnost saznala da će se "vrlo skoro" udati za dečka Taiku Waititija, na intimnoj i skrivenoj ceremoniji.

Čitajte i: Vodič za preživljavanje festivala: Evo što sve trebate ponijeti sa sobom za nesmetanu zabavu

Linker
20. travanj 2024 04:34