Profimedia, KCS Presse
RECEPT ZA POGLEDE

Rijetko tko bi se usudio prošetati u ovome: Celine Dion nadmašila je samu sebe neobičnim outfitom

Nije rijetkost da Celine Dion svojim outfitom privuče sve poglede na ulice, ali ovog puta nadmašila je samu sebe.

Poznato je da se kanadska pjevačica obožava poigravati s modnim kombinacijama, osobito u posljednjih par godina u kojima se uspjela nametnuti kao modna ikona čije stajlinge vrijedi pratiti, ali ovog puta uspjela je sve iznenaditi svojim odabirom. Iako i inače voli nositi ekstravagantne komade, ovog puta je Parizom prošetala u bodyju i sakou, dok ispod nije nosila baš ništa.

Celine Dion leaves Le Crillon on June 29, 2019 in Paris, France., Image: 452783882, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

51-godišnja pjevačica odabrala je komade modnog brenda Off-White, a radi se o setu u kojem je model Gigi Hadid zatvorila modnu reviju za proljeće 2020. godine. I dok je body u potpunosti pratio liniju njezinog tijela, sako je oversized model s naglašenim ramenima, kakvi će se nositi već ove jeseni.

Celine Dion je svojim modnim odabirom mnoge ostavila bez teksta, a komentara na račun njezine krhke figure, koju je samo dodatno naglasila odjenuvši samo body, nije nedostajalo.

Celine Dion leaves Le Crillon on June 29, 2019 in Paris, France., Image: 452783925, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

- Želim biti snažna, lijepa, ženstvena i seksi - jedini je komentar kojim se Celine osvrnula na kritike da je premršava i dodala je kako se osjeća kao da u pedesetima živi svoj najbolji život.

Celine, koja je nedavno završila sa svojim nastupima u Las Vegasu, gdje je nastupala punih 16 godina, sada se priprema za koncerte u Londonu, Berlinu, Parizu i Manchesteru.

Celine Dion leaves Le Crillon on June 29, 2019 in Paris, France., Image: 452783790, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Linker
15. travanj 2024 23:31