Davor Matota
rezultati fitnessa

Renata Sopek s lakoćom nosi najzahtjevnije hlače

Vitka voditeljica na špici je još jednom pokazala da vježbe koje predlaže drugim ženama zaista djeluju. U ovim hlačama sama je sebi najbolja reklama.

Kad razmišljaju o idealnoj težini i fitness ciljevima, mnoge žene maštaju o savršenim trapericama i uskim bijelim hlačama, no Renata Sopek nema takvih problema.

39-godišnja voditeljica, strastvena je zaljubljenica u fitness i zdravu prehranu, a da vježbe koje putem brojnih videa predlaže drugim ženama, zaista i djeluju najbolje je pokazala na zagrebačkoj špici kojom je prošetala u glamuroznom dnevnom izdanju.

Spica / Zagreb 28.04.2018. / foto: Davor Matota / Renata Sopek
Davor Matota

Uske bijele hlače od elastičnog materijala, fit Renati pristaju fantastično, a vitka ih voditeljica bez problema nosi uz kratke majice i bluze.

Bluza na preklop s potpisom Mai by Majda kombinaciji je donijela dašak proljetne razigranosti, a duboko rezani dekolte otkrio je omiljenu ogrlicu poznatog TV lica, s natpisom 'Renata'.

Spica / Zagreb 28.04.2018. / foto: Davor Matota / Renata Sopek
Davor Matota

Cvjetni uzorak jedan je od većih hitova aktualne sezone, uz pastelne nijanse, prugice i točkice, što sigurno veseli i Renatu, veliku obožavateljicu ružičaste i bijele boje.

Za bezbrižnu šetnju i kavicu u Centru voditeljica je kosu skupila u visoki rep kakav često nosi pjevačica Jennifer Lopez, a oči je od sunca zaštitila trendi sunčanim naočalama s metaliziranim staklima.

Bež salonke s blagim špicom fino su zaokružile subotnji outfit uvijek dotjerane Sopek.

Spica / Zagreb 28.04.2018. / foto: Davor Matota / Renata Sopek
Davor Matota

"Genijalne traperice mogu podići svaku kombinaciju. Žena može stvarno preseksi izgledati u trapericama koje joj super stoje, u običnoj potkošulji i, naravno, s dobrim štiklama." rekla je fitness trenerica u jednom intervjuu za magazin Gloria.

Linker
20. travanj 2024 11:18