Raquel Mauri
 Instagram
hit model paprene cijene

Rakitićeva Raquel luda je za ovim tenisicama koje su udobna zamjena visokoj peti

Mnoge djevojke se ne odriču visokih potpetica koje dodaju centimetre na figuru, no neudobne cipele nose svoju cijenu po zdravlje sa sobom. Model koji voli poznata supruga našeg nogometaša zato su idealan odabir.

Trendseterice su za njima izgubile glavu otkako ih je prije nekoliko sezona predstavila obožavana dizajnerica Stella McCartney. Njezine tenisice Elyse na visoku platformu još uvijek su omiljene, iako se oko njih lome koplja.

Netko ih obožava, a netko ih ne može smisliti - supruga Ivana Rakitića pripada prvoj skupini pa u svom cipelaru ima nekoliko primjeraka ovih tenisica koje dolaze po cijeni od 566 eura, odnosno oko 4200 kuna. Raquel si je priskrbila modele u klasičnim bojama koje se slažu uz sve kombinacije, u crnoj i bijeloj boji i na Instagramu pokazala outfite u kojima su ove tenisice glavni aduti.

Jednostavno, a efektno, Raquel uz klasične komade ima stajling za šetnju gradom ili odlazak na kavu. Dok je crni model tenisica nosila uz crne skinny hlače i karirani sako, model u bijeloj boji kombinirala je uz bijele traperice i sako od tvida u baby plavoj boji i modne dodatke u istoj boji.

Kombinacija s bijelim tonovima pravi je izbor za proljetne dane, dok je crni outfit prigodan i za večernji izlazak. U svakom slučaju, Raquel ima provjerenu trendi kombinaciju s tenisicama čija platforma ima do deset centimetara koje su zamjena neudobnim petama.

Farfetch
Stella McCartney Elyse tenisice

Linker
24. travanj 2024 05:48