JOSIP MOLER/CROPIX
Vikend u Zagrebu

Pun pogodak za uživanje na suncu: Adriana Ćaleta-Car pokazala kako ležerno i chic idu ruku pod ruku

Ležerno, a opet elegantno, takva je kombinacija u kojoj dominiraju sivi komadi i bijeli detalji.

Ležerno, a opet elegantno, takva je kombinacija u kojoj dominiraju sivi komadi i bijeli detalji.

Sunčano vrijeme nije se mogao bolje poklopiti s vikendom u domovini, ako je suditi prema chic izdanju Adriane Ćaleta-Car koja je snimljena na zagrebačkoj špici. Ova pravnica i supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara inače živi na jugu Francuske, gdje naš Vatreni igra u klubu Olympique de Marseille.

No Adriana često navraća u Hrvatsku, bilo u rodni Dubrovnik, Dujin Šibenik, ili kao ovog puta u glavni grad. Sunčanu subotu pravnica je iskoristila za ležernu šetnju centrom Zagreba, gdje su je snimili u užurbanom hodu. Modno nepogrešiva ovog je puta pokazala trendi izdanje u kojima je toplo vrijeme iskoristila za kraću kombinaciju.

image
JOSIP MOLER/CROPIX

Ležerno, a opet elegantno, takva je kombinacija sive mini suknje, preko koje je pustila da ležerno pada košulja svijetle boje, a sve je zaokružila hoodie majicom u atraktivnoj boji senfa.

Čitajte i: Uživa u majčinstvu: Adriana Ćaleta-Car oduševila fotografijom na kojoj pozira sa sinom

Crno za izlazak

Kaputić preko ramena, sunčane naočale na licu, bijela torbica i bijele mokasine s neodoljivim soknicama, Adrianu su izdvojili iz mase.

A nakon uživanja na suncu, Adriana je krenula i u večernji izlazak, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Za tu prigodu ipak je odabrala vječnu crnu eleganciju i to ultramoderno žensko odijelo koje krase široke nogavice na hlačama te volumenizirana ramena i istaknuti gumbi. Sve je zaokružila neodoljivim cipelama u svijetlo plavoj boji, čiji je 'špic' tek provirivao ispod širokih hlača.

Linker
26. travanj 2024 03:18