divno!

Prva dama oduševila u SAD-u! U svoju je elegantnu kombinaciju ponovno uklopila i hrvatski dizajn

Svojim jednostavnim, ali istovremeno upečatljivim stilom i pomno odabranim komadima Sanja Musić Milanović uvijek iznova oduševi. I baš kao prve dame drugih zemalja svijeta i ona se trudi što više promovirati hrvatski dizajn.

Damski, ženstven i omjeren, kombinacija uglavnom klasičnih komada s upečatljivim detaljima - tako bi se mogao opisati stil prve dame Hrvatske prof. doc. dr. sc. Sanje Musić Milanović (52). Uz najčešće haljine i suknje A kroja nerijetko su detalji upravo ono što zapne za oko i to ne samo modnim znalcima.

Bilo da se radi o crvenom ružu, svilenom šalu ili komadu nakita prva dama uvijek pomno odabire čime će ‘podignuti‘ svoju kombinaciju.

Osim toga, poznato je da supruga predsjednika Zorana Milanovića (54), profesorica na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i voditeljica Službe za promicanje zdravlja, obožava hrvatski dizajn pa smo je tako, primjerice, nedavno mogli vidjeti s bijelim šeširom Kobali, kao i haljinom modne kuće Varteks.

image
Predsjednik Zoran Milanović i supruga Sanja Musić Milanović sastali su se s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom i njegovom suprugom Eminom Erdoğan.
AFP

Prilikom sudjelovanja predsjednika Hrvatske na 76. zasjedanju Opće skupštine UN-a za sastanak s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom i njegovom suprugom Eminom Erdoğan izbor prve dame pao je na klasičnu, ali i vrlo efektnu kombinaciju, kao i još jedan hrvatski dizajn - ovoga puta riječ je o nakitu.

Midi haljinu tamnoplave boje i poludugih rukava uz remen sa zlatnim ringovima umjesto kopče prva dama upotpunila je prstenom s potpisom Nenada Sovilja.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera nakita, čije je naušnice i prsten iz kolekcije "Metamorphosis" prva dama nosila čak i na inauguraciji njezina supruga, nije krio oduševljenje što se njegov dizajn opet našao na gospođi Musić Milanović.

Čitajte i: Prva dama sa stilom: Sanja Musić Milanović sjajnim odabirom stajlinga ponovno pokazala da elegancija nikada ne izlazi iz mode

"Suradnja s gospođom Sanjom Musić Milanović traje već godinama i zaista je posebna čast kad jedna tako važna, a prije svega modno osviještena i elegantna žena nosi moj dizajn i tako ga promovira diljem svijeta. Ovoga puta gospođa Musić Milanović odlučila se za prsten iz kolekcije "Molekula" iz 2015. godine, a kombinacija je to srebra, bisera i smole", kaže Nenad Sovilj na čijem je nedavnom predstavljanju nove kolekcije "Aleksandar" upravo prva dama bila počasna gošća.

Čitajte i: Modni stil Sanje Musić Milanović: Obožava nositi komade domaćih dizajnera, a haljine za posebne prigode dizajnira sama

Linker
15. travanj 2024 06:07