Tri ključna komada

Pripremite se za zimsku party sezonu

Od trenutka kad se upale ukrasne lampice na zagrebačkom Zrinjevcu, 26. studenog, počinje onaj pravi božićni ugođaj. Advent u Zagrebu će se ove godine događati na čak 22 lokacije, a za Zagrebom ne kaskaju niti drugi gradovi u Hrvatskoj. A tim zimskim uzbuđenjima trebat će prilagoditi i ormar!

Iako zimsko doba nosi svoja modna pravila, večernje kombinacije baziraju se na tri jednostavna sastojka; nešto crno, nešto svjetlucavo i dobar modni detalj. Visoka potpetica, dobra čizma ili zanimljiva gležnjača definitivno dolaze u obzir. Dok mi brojimo dane do blagdanskog ludila, modni editorijali su već lansirani u svijet. I pomogli su nam kod odabira ključnih komada za party sezonu koje vam u nastavku preporučamo!

Crni sako, blezer, kaput ili bundica

Što god da odabrali kao kombinaciju, trebat će vam nešto za ogrnuti se preko toga. Crna boja uvijek igra glavnu ulogu za svečane prilike, a ovo su neki od elegantnih prijedloga.

Svjetlucavi komad

I što će bolje naglasiti blagdansko raspoloženje od svjetlucavog komada. Zima nam dopušta da se i mi 'okitimo', a ovo su neki od prijedloga.

Dobar modni detalj

Dobar modni detalj zlata vrijedi. Bilo da se radi o nakitu, naušnicama, elegantnoj torbici ili pak svjetlucavom paru cipela, detalj može itekako obilježiti party kombinaciju.

Linker
16. travanj 2024 01:53