SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
House of Gucci

Premijera ‘House of Gucci‘: Lady Gaga zna kako ukrasti show na crvenom tepihu, Jared Leto potvrdio trend sezone, a Hayek razočarala

Svjetska premijera prošla je bez glumca Al Pacina, no ostatak - Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto i Adam Driver, na crvenom tepihu prošetali su svoje Gucci kreacije.

Svjetska premijera prošla je bez glumca Al Pacina, no ostatak - Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto i Adam Driver, na crvenom tepihu prošetali su svoje Gucci kreacije.

I to smo napokon dočekali. Svu pozornost na svjetskoj premijera filma 'House of Gucci' u Londonu ukrala je, očekivano, glazbenica i glumica Lady Gaga. Sjećamo se njezinog pojavljivanja na dodjeli nagrada Oscar kada su svi danima pričali o njezinom emotivnom nastupu s glumcem i redateljem Bradleyom Cooperom, a i Met Gale 2019. godine kada se na crvenom tepihu doslovce ogolila u smislu da se iz oversize haljine u boji fuksije presvukla u grudnjak, gaćice i mrežaste čarape. Niti crveni tepih u Londonu zasigurno neće biti zaboravljen, a poslužio joj je kao manekenska pista.

image

Lady Gaga

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Prošetala" je, ni više ni manje nego Gucci kreaciju - vibrantnu ljubičastu haljinu uz koju je skrojen veličanstveni plašt u istoj boji, mrežaste najlonke i rukavice, a pravi presedan je to što Gaga nosi komade iz njihove nove kolekcije koju su prikazali na reviji "Love Parade" na Hollywood Boulevard u Los Angelesu prije otprilike tjedan dana.

"Običnim" će kupcima ta kolekcija biti dostupna tek iduće godine. Kombinaciju je upotpunila srebrnim nakitom brenda Tiffany and Co., a eleganciju je razbila crnim čizmama na platformu, prepoznatljivim modelom kojeg je popularizirala kroz godine.

image

Lady Gaga

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Uz Gagu, tu je bila i A-lista glumaca i glumica, s kojima je dijelila set na snimanju filma - Adam Driver, Salma Hayek i Jared Leto. I svi oni nosili su modne kombinacije kultne talijanske modne kuće. Nedostajao je samo Al Pacino.

image

Salma Hayek, Jared Leto, Adam Driver i Lady Gaga na premijeri filma 'House of Gucci' u Londonu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Hayek je odjenula svjetlucavu zlatnu haljinu s oversize rukavima koju je začinila raskošnom ogrlicom i narukvicom. Ponovno je na meti kritika jer je odabrala model haljine koji skriva njezinu figuru, a u gornjem dijelu se previše toga "događa".

image

Salma Hayek

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumac i glazbenik Jared Leto nastavio je stopama Ryana Reynoldsa i za premijeru najiščekivanijeg filma godine odabrao baršunasto odijelo u tirkiznoj boji. Look je upotpunio bijelim čizmama, dok se Adam Driver, zvijezda filma "Marriage story" odlučio za klasičniji, prigušeniji izgled u jednostavnom odijelu.

image

Jared Leto

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lady Gaga ogolila i tijelo i dušu za čak dva izdanja Voguea: 'Zbog nove uloge imala sam psihičkih problema'

Film redatelja Ridleya Scotta baziran na knjizi "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and GreedDok" prati život Patrizije Reggiani, Talijanke koja se 1972. godine udala za Maurizzia Guccia, unuka osnivača kuće Gucci koji je tada bio u ranim dvadesetima. U hrvatska kina dolazi u prosincu.

"Godinu i pol živjela sam kao Reggiani, od toga devet mjeseci govorila s talijanskim akcentom, i ispred kamere i izvan seta. Nisam izlazila iz te uloge. I na setu i u hotelskoj sobi živjela sam i govorila kao Reggiani, a potkraj snimanja počela sam osjećati neke psihičke poteškoće. Sjećam se da sam jednom u Italiji krenula u šetnju, dva mjeseca to nisam radila, i odjednom me uhvatila panika jer sam pomislila da sam opet na setu", rekla je Gaga za američki Vogue.

Čitajte i: Obitelj Gucci razočarana izborom glumaca za film o talijanskoj modnoj industriji: 'Sramotno, užasno, uvrijeđeni smo'

Linker
26. travanj 2024 12:35