crveni tepih

Premijera ‘And Just Like That‘: Miranda isfurala neonsko, Charlotte klasiku, a u ormaru želimo Carriejinu haljinu!

Protagonistice nastavka ‘Seksa i grada‘ zablistale su na premijeri serije u New Yorku. Sve tri su zbog svojih outfita neodljivo podsjećale na likove koje su utjelovile, a nama je za oko najviše zapela Sarah Jessica Parker i njezina haljina od tila.

I dočekali smo i taj dan! Nastavak kultne serije 'Seks i grad' pod nazivom 'I tek tako' (And Just Like That) premijerno starta danas na platformi HBO GO. Za sada su dostupne dvije epizode, a svakog idućeg četvrtka izlazit će po jedna epizoda od ukupno 10.

Svi nestrpljivo čekamo vidjeti kako se naše omiljene Njujorčanke nose s izazovima u pedesetim godinama, kako balansiraju ljubav, prijateljstva i karijeru te je li se njihov stil promijenio ili su još uvijek vjerne nekim komadima koje su nosile u svojim tridesetima.

image

Sarah Jessica Parker

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na sinoćnjoj premijeri u čast novim nastavcima, sva je pažnja bila usmjerena na glavne glumice - Sarah Jessicu Parker, Kristin Davis i Cynthiju Nixon koje su, svaka u svom stilu, prošetale crvenim tepihom i pozirale fotografima. Najviše se gledalo, naravno, u Sarah koja u seriji glumi glavnu protagonisticu Carrie Bradshaw.

image

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker i njihov sin James Broderick.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nastavci slavnog ‘Seksa i Grada‘ stižu uskoro: Glavni producent otkrio zašto Samanthe nema ni u jednom nastavku

image

Sarah Jessica Parker i Chris Noth koji u seriji glumi Facu.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sarah Jessica, baš kao i Carrie, i u privatnom životu prati modu i voli se lijepo odjenuti pa je za ovu posebnu prigodu izabrala haljinu jednog od Carriejinih omiljenih dizajnera - Oscara de la Rente. Kroj haljine s uskim gornjim dijelom i voluminoznom suknjom neodoljivo podsjeća na jednu kreaciju koju je nosila Carrie u 'Seksu i gradu'. Lepršavi plašt, til i perlice daju joj poseban šarm, baš kao i satenske salonke "Duchessa" iz kolekcije brenda SJP iz kojeg stoji sama Sarah Jessica.

Sa Sarah su u pratnji bili njezin suprug Matthew Broderick i njihov sin James Wilkie Broderick.

image

Cynthia Nixon

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu nije bilo teško zamijetiti ni Cynthiju Nixon koja se pojavila u neonski narančastoj haljini s mnoštvom gumbića s potpisom dizajnera Christophera Johna Rogersa te čizmama u istoj boji. Njezin outfit mnoge je iznenadio, a priznajemo da glumici ova neonska boja odlično stoji, iako nismo sigurni za sami kroj haljine.

image

Kristin Davis

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kristin Davis odjenula je tamnoplavu haljinu pomalo klasičnog kroja, ali sa šarmantnim detaljima - baš nešto što bi odjenuo njezin lik u seriji, Charlotte. Njezina haljina djelo je dizajnera Jasona Wua, a uz haljinu uklopila je i clutch torbicu u istoj boji.

Linker
16. travanj 2024 02:43