Modni nasljednici

Prema modnoj bibliji ovaj ljubavni par nosi neslužbenu titulu najbolje odjevenog među Z generacijom

Romeo Beckham i Mia Regan nedavno su proslavili treću godišnjicu veze. Britanski Vogue tim se povodom prisjetio se nekih od njihovih najboljih modnih izdanja te ih je proglasio najstajliš parom među mladima ispod tridesete godine.

Za uredništvo britanskog Voguea nema dileme: Romeo Beckham i Mia Regan modni su vladari Z generacije. Manekenka agencije Storm i srednji sin legendarnog nogometaša Davida Beckhama i kreatorice i bivše članice pop-grupe Spice Girls Victorije Beckham tako su dobili laskav dar za njihovu treću godišnjicu ljubavi koja je im je "pala" prošli tjedan.

Kako piše Vogue.uk, ovo dvoje devetnaestogodišnjaka su pin-ups među svojim vršnjacima.

image

Romeo i Mia vole nositi rodno neutralne komade.

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kao najbolje primjere izvukli su njihovo glamurozno izdanje za prošlogodišnju dodjelu modnih nagrada u Royal Albert Hallu kad su oboje zablistali u crnom: Romeo u modernom odijelu sa zlatnim gumbima, a Mia u midi haljini s dubokim dekolteom i resama.

Kao drugi primjer njihove modne usklađenosti za gala događanje autor teksta istaknuo je nedavno vjenčanje Romeovog brata Brooklyna i Nicola Peltz za koje su mladi ljubavnici odabrali outfite u pastelnim bojama. Posebne komplimente za ovo izdanje dobio je Romeo ze njegovo baby rozo odijelo.

image

I Romeo i Mia traženi su modeli.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vogue navodi da Mia i Romeo paze da se stilski slažu čak i za ležerne dnevne izlaske, a ono zbog čega su oličenje ultra cool stila tipičnog za Z generaciju je sklonost rodno neutralnim komadima.

image

Titulu najstajliš para nekada su nosili Romeovi roditelji David i Victoria.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ne zaboravimo da su zimus New Yorkom prošetali u istim trapericama, zasigurno iz Romeovog ormara", zaključuje u polušali Vogueov stilist, koji nije zaboravio naglasiti da su i Romeovi roditelji David i Beckham, nekada držali istu prestižnu titulu.

Čitajte i: MNOGI MISLE DA SU MAMA I TATA BECKHAM ZASLUŽNI ZA NJEGOV USPJEH, NO ROMEO JE SVE SAMO NE RAZMAŽENO DERIŠTE

Linker
16. travanj 2024 02:43